Η βίλα του Ralph Lauren στην Τζαμάικα!

Σε ένα ειδυλλιακό σπίτι στην Jamaica, μένει ο σχεδιαστής μόδας Ralph Lauren και η σύζυγος του Ricky. Το ζευγάρι αγόρασε αυτήν την μοναδική βίλα κοντά στο Montego Bay, περίπου 20 χρόνια πριν!

Διαθέτουν πέντε σπίτια και επισκέπτονται το καθένα ανάλογα με την διάθεση που έχουν! Το κάθε ένα από αυτά διακοσμήθηκε με διαφορετικό σκοπό και διάθεση! «Το σπίτι στην Τζαμάικα είναι για χαλάρωση, για να βρίσκεσαι σε μια αιώρα συνέχεια! Ζω μια πολύ ταραχώδη ζωή και είμαι απασχολημένος όλη την ώρα. Στην Τζαμάικα δεν έχω υποχρεώσεις. Είναι πολύ γαλήνιο, ένας διαφορετικός κόσμος, μακριά από τα πάντα» σχολιάζει ο Ralph Lauren






Το σπίτι φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Architectural Digest. Απολαύστε τις φωτογραφίες!
Ασιατικές πινελιές, όπως τα παλιά πιθάρια και οι καθρέφτες, συμβάλλουν στην εξωτική αύρα του καθιστικού!

Ένας επίχρυσος καθρέφτης του 18ου αιώνα, κρέμεται πάνω από το τζάκι στο σαλόνι, το οποίο διαθέτει και μια γωνιά για ανάγνωση.
«Κάναμε το σπίτι αυτό όπως θα έπρεπε να είναι», επισημαίνει ο Ralph Lauren! «Συμβαδίζει με το πνεύμα της περιοχής, πολύ ήσυχο και πολύ κομψό." 
«Ζούμε στη βεράντα! Ο στόχος ήταν να κάνουμε την οικογένειά μας να ζει άνετα σε ένα πολυτελές περιβάλλον», εξηγεί η Ricky Lauren, η οποία έγραψε ένα βιβλίο για την Τζαμάικα που ονομάζεται “Το νησί μου”. «Εμείς πάμε εκεί όσο πιο συχνά μπορούμε να ξεφεύγουμε από τις υποχρεώσεις μας».
Η κατοικία αυτή χτίστηκε το 1950 και χρειάστηκε μια μακρόχρονη ανακαίνιση για να την ξανακάνουν κατοικήσιμη. Τώρα μοιάζει με μια μεγάλη “φυτεία”!
Γκρέμισαν μια υπάρχουσα δομή και την αντικατέστησαν με μια αίθουσα προβολών και ένα πανέμορφο καθιστικό. Για να διατηρήσουν την αισθητική της “φυτείας”, χρησιμοποίησαν ξύλο από μαόνι.

«Λατρεύουμε την πισίνα, οπότε και την κάναμε αρκετά μεγάλη», σημειώνει η Ricky Lauren!
Ονόμασαν το σπίτι White Orchid, που σημαίνει Λευκή Ορχιδέα. Το σπίτι έχει μια υπέροχη κλασική αίσθηση πολυτέλειας!


Στο σαλόνι τοποθετήθηκαν μαρμάρινα πατώματα.
Το ζευγάρι έχει επεκτείνει το κατάστρωμα της πισίνας.  "Είναι σαν να είσαι σε μια βάρκα", σημειώνει ο Ralph Lauren. "Το πράσινο της Τζαμάικα είναι πανέμορφο. Ο αέρας είναι πολύ ήπιος. Αισθάνεται σαν να είσαι σε ένα παράδεισο. Υπάρχει μια φυσικότητα στην ευκολία της ζωής εδώ".