Το διαμέρισμα της Gwyneth Paltrow στο Μανχάταν!


Ένα υπέροχο σπίτι στο Μανχάταν διαθέτει η διάσημη ηθοποιός Gwyneth Paltrow και μάλιστα σε μία από τις πιο σικ περιοχές του. Πρόκειται για μια γειτονιά στο Tribeca όπου η χολιγουντιανή σταρ επέλεξε για να ζήσει. Τα μαλακά παστέλ χρώματα, η περίπλοκη ταπετσαρία και οι βελούδινες πολυτελείς υφές χαρακτηρίζουν το διαμέρισμα. 
Οι φωτογραφίες είχαν ληφθεί με την ολοκλήρωση της minimal διακόσμησης, πριν καν μετακομίσουν μέσα η ηθοποιός και ο σύζυγος της Chris Martin, οπότε σίγουρα ο χώρος θα έχει ζεσταθεί ακόμη περισσότερο με πιο προσωπικές πινελιές και αντικείμενα, όπως έργα  τέχνης, αξεσουάρ, τηλεόραση, βιβλία κ.α.


Η Gwyneth Paltrow επιλέγει απαλές αποχρώσεις του λευκού, ροζ, γκρι, αλλά και χρυσού, δημιουργώντας ένα χώρο ξεχωριστό που εντυπωσιάζει και αποπνέει θηλυκότητα με την πρώτη ματιά και αποδεικνύει το εκλεπτυσμένο γούστο της ηθοποιού! Πήρε δύο διακοσμητές, το γνωστό στην Νέα Υόρκη δίδυμο Roman and Williams, που έχουν παρουσιάσει πολλές αξιόλογες δουλείες, όπως το  Ace Hotel της Νέας Υόρκης, ζητώντας τους να δώσουν στο νέο της διαμέρισμα μία glamour αισθητική.

Αυτό που χαρακτηρίζει το τελικό αποτέλεσμα είναι η πολυτέλεια και οι παστέλ αποχρώσεις που διατηρούν το αέρινο ύφος αποφεύγοντας όμως να γίνει ένα ακόμη ολόλευκο σπίτι! Ακόμα και εκεί που κυριαρχεί περισσότερο το λευκό χρώμα μοιάζει να αναδύεται σαν μέρος ενός παραμυθένιου σκηνικού παρά σαν παγερό λευκό. Κάτι στο οποίο συμβάλουν και τα natural μοτίβα, τόσο στα έπιπλα, όπως το κρεβάτι, όσο και στις ταπετσαρίες.


Πολύ όμορφη είναι η κούνια στο σαλόνι, που κατασκευάστηκε από μια Ινδική πόρτα αντίκα. Όπως είπε και η Paltrow"Ακόμα και οι αλυσίδες είναι σαν ένα έργο τέχνης."   Εντυπωσιακή και η φλοκάτη στο δάπεδο.

Στην κουζίνα κυριαρχεί το λευκό μάρμαρο και οι μεγάλες λευκές κουρτίνες  που πλαισιώνουν το χώρο από το δάπεδο μέχρι την οροφή! 

Το ονειρικό υπνοδωμάτιο της ηθοποιού αποπνέει μια παλιά αίγλη από Hollywood, με την μαλακή χρυσή και βελούδινη ταπετσαρία.


Τα περίπλοκα σκαλισμένα, επιχρυσωμένα ντουλάπια προσθέτουν κάτι από την εξωτική αύρα της Ανατολής!
Το παιδικό υπνοδωμάτιο  διαθέτει ένα κρεβάτι με κλαδιά που καταλήγουν σε μια φωλιά και οι τοίχοι είναι ζωγραφισμένοι με  πουλιά που πετάνε!
Ταπετσαρία μέχρι και στην οροφή του διαδρόμου!
Ο τρόπος ζωής και το στυλ της Gwyneth Paltrow, καθρεπτίζονται και στο διαμέρισμά της!