HOT TIPS για το γραφείο σύμφωνα με τους κανόνες του Feng Shui!


Συμβουλές για να σχεδιάσετε το Feng Shui  του γραφείου σας! Προσελκύστε θετική ενέργεια και γίνετε πιο παραγωγικοί!

1. Να κάθεστε στη πλέον απομακρυσμένη, από την είσοδο, γωνία στον χώρο για να έχετε θέση εντολής.

2. Να διατηρείτε την πλάτη σας προς μια γωνία ή ένα τείχος για στήριξη. Εάν μια θέση εξέχει από τη γωνία ή τον τοίχο, μπορείτε να το καλύψετε με κάποιο κρεμαστό φυτό.

3. Αν εργάζεστε στο σπίτι σας μην κοιτάτε μακριά από τη πόρτα. Οι δουλειές θα σας έρθουν από αυτή, μη της γυρνάτε τη πλάτη.

4. Μη τακτοποιείτε το χώρο σας έτσι ώστε να κοιτάζετε κατευθείαν σε διάδρομο, σκάλες, ντουλάπες, αποθήκες, ασανσέρ ή τουαλέτες.

5. Βάλετε τον υπολογιστή σας Βόρεια ή Δυτικά στο γραφείο σας για να ενισχυθεί η δημιουργικότητά σας. Τοποθετήστε τον υπολογιστή σας στο Νοτιοανατολικό τμήμα αν τον χρησιμοποιείτε για να παράγεται εισόδημα.

6. Τοποθετήστε ένα ενυδρείο ή επιτραπέζιο σιντριβάνι Ανατολικά, Βόρεια ή Νοτιοανατολικά. Ένα μικρό ενυδρείο με μαύρα ή μπλε ψάρια στη βόρεια πλευρά του γραφείου σας θα ενεργοποιήσει τις επιτυχίες σας στην επιχείρηση και στη καριέρα σας.

7. Μην τοποθετήστε το γραφείο σας σε ευθεία γραμμή με την πόρτα!

8. Να έχετε καλή ισορροπία του yin και του yang όταν διακοσμείτε το χώρο σας.  Να ισορροπείτε να ανοιχτά με τα σκούρα χρώματα, τις απαλές και τις σκληρές επιφάνειες στις επιλογές σας στα παράθυρα, τα έπιπλα και το πάτωμα.

9. Μην έχετε καθρέφτες  στο γραφείο σας, καθώς μπορεί να αντανακλούν αρνητική ενέργεια από τους πελάτες σε άλλα άτομα στο δωμάτιο. Θα πρέπει πάντα να διατηρείτε τον έλεγχο της ενέργειας στο γραφείο σας.

10. Να κρατάτε τα καλώδια στο γραφείο σας κρυμμένα. Αυτό αποτρέπει την ακαταστασία και επιτρέπει τη καλή ροή του chi.