Το σπίτι της Demi Moore και του Ashton Kutcher στο Beverly Hills!

Η  Demi Moore και ο Ashton Kutcher ανακαίνισαν ένα ακίνητο του 1957 στο Beverly Hills της California, διατηρώντας όλα τα εξωτερικά αρχιτεκτονικά στοιχεία και αυξάνοντας παράλληλα τον αριθμό των υπνοδωματίων για να διαμένουν τα τρία παιδιά της ηθοποιού.

Το εσωτερικό του σπιτιού έχει σχεδιαστεί από τον Brad Dunning, ο οποίος ακολούθησε την επιθυμία της Demi Moore  να διατηρηθεί, όσο είναι δυνατόν, με ακεραιότητα ο χαρακτήρας του σπιτιού.



Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι από τα πιο όμορφα δωμάτια του σπιτιού! Τα μεγάλα παράθυρα γεμίζουν με φως το σπίτι και βλέπουν στον πανέμορφο και καταπράσινο κήπο! Το θολωτό ταβάνι, αντανακλά την φωτεινότητα από το φυσικό φως και το τζάκι στο κέντρο του δωματίου, σε ουδέτερα χρώματα, παρέχει ζεστασιά και ισορροπεί το «μεγαλείο» του δωματίου και το αίσθημα ηρεμίας και χαλάρωσης!


Στο σαλόνι, τα μεγάλα παράθυρα μεγιστοποιούν την έκθεση στους εξωτερικούς χώρους.
Στο κέντρο της τραπεζαρίας, ένα μεγάλο τραπέζι του 1930 κάνει την διαφορά!
Μια καμπυλωτή σκάλα μέσω ενός αίθριου χώρου, συνδέει τα διάφορα τμήματα του σπιτιού!


Ο πίσω κήπος, διαμορφωμένος από την Pamela Burton, διαθέτει ένα ευρύχωρο «κατάστρωμα» και μια εντυπωσιακή πισίνα. «Το σπίτι λειτουργεί πραγματικά υπέροχα για διασκέδαση και πάρτι» σημείωσε η Demi Moore!