α!


Η πολυκατοικία που φιλοξενεί το διαμέρισμα, βρίσκεται ίσως στην ακριβότερη γειτονιά του κόσμου, στο Knightsbridge του Λονδίνου! Εκεί πρόσφατα πουλήθηκε το ακριβότερο διαμέρισμα στη Γης!

Με θέα στο πάρκο
 One Hyde Park, κολλητά δίπλα στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Mandarin Oriental και στο Harvey Nichols, βρίσκεται το συγκρότημα τεσσάρων πολυκατοικιών που έχτισαν οι, Ελληνικής καταγωγής, αδερφοί Κάντι!




Το συγκρότημα αλλά και τα γύρω κτίρια είναι πολύ κομψά και φροντισμένα! Από μπροστά κοιτάνε στο Hyde Park, που είναι ένα γιγάντιο πάρκο! Ο δρόμος που τα χωρίζει από αυτό δεν έχει πάρα πολλά αυτοκίνητα, ούτε φασαρία. Από την άλλη πλευρά η κατάσταση είναι διαφορετική με πολλή κίνηση και θόρυβο.  Στο ισόγειο της πλευράς εκείνης, τα τρία από τα κτίρια έχουν και τρία καταστήματα: Μια μπουτίκ Rolex, μια τράπεζα της μέσης Ανατολής και μια αντιπροσωπεία της McLaren!



Το συγκρότημα βρίσκεται σε απόσταση, ούτε τρακόσια μέτρα, από το Harrods, ολοκαίνουριο, με μερικές από τις πιο εξωφρενικές ανέσεις στο σύμπαν και διαθέτει μερικά από τα ακριβότερα διαμερίσματα στη Γης!
Το ένα εκ των ρετιρέ, ένα τριώροφο διαμέρισμα 2300 τετραγωνικών μέτρων, επωλήθη πρόσφατα σε Ουκρανούς δικηγόρους που έδρασαν για λογαριασμό ανώνυμου μεγιστάνα. Τα 155 εκ. ευρώ που έδωσε ο μεγιστάνας είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί ποτέ για διαμέρισμα!


Οι κατασκευαστές είναι δυο αδέρφια, ο Κρίστιαν και ο Νικ Κάντι και έχουν μητέρα Ελληνίδα. Η ιστορία τους στο χώρο των ακίνητων ξεκίνησε όταν αγόρασαν ένα μικρό διαμέρισμα στο Λονδίνο και το πούλησαν 18 μήνες μετά για πολύ μεγάλο κέρδος! Η καριέρα τους έφτασε μέχρι τις υπερβολές και την χλιδή του One Hyde Park και του Μονακό, όπου ζουν τώρα!

Πηγή: spitoskylo.gr