Σουίτα για δύο στον βυθό της θάλασσας!



Και όμως αυτό το παραμυθένιο δωμάτιο υπάρχει και βρίσκεται στο Conrad Maldives Rangali Island Resort, στα νησιά των Μαλδίβων! Πρόκειται για μια σουίτα κατασκευασμένη για να φιλοξενεί μόνο δύο άτομα.  Αρχικά το δωμάτιο ήταν εστιατόριο, αλλά τώρα μετατράπηκε σε σουίτα για να γιορτάσει τα πέμπτα του γενέθλια. Πως θα σας φαινόταν να κοιμηθείτε παρέα με τα ψάρια στον βυθό της θάλασσας; 


Το θέρετρο αυτό στις Μαλδίβες  προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να περάσουν τη νύχτα κάτω από το νερό καθώς και ένα ιδιωτικό δείπνο με σαμπάνια και πρωινό στο κρεβάτι!
Περίπου πέντε μέτρα κάτω από τον Ινδικό Ωκεανό, το εστιατόριο που έγινε ειδυλλιακό δωμάτιο είναι περιτριγυρισμένο από ένα ζωντανό κοραλλιογενή ύφαλο και είναι εσώκλειστο σε διαφανές γυαλί. Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, το δωμάτιο κατασκευάστηκε για να επιτρέπει στους επισκέπτες να απολαύσουν το χρώμα, τη καθαρότητα και την ομορφιά του Ινδικού Ωκεανού χωρίς να γίνουν μούσκεμα!
Η σουίτα ονομάστηκε Ithaa, που σημαίνει μαργαριτάρι και είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες που θέλουν να περάσουν μια βραδιά παρέα με χιλιάδες πολύχρωμα ψάρια να κολυμπάνε τριγύρω τους!