Ζώδια και Διακόσμηση! Λέων!

Καθένας αντιλαμβάνεται λίγο διαφορετικά το ντεκόρ του σπιτιού του. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν τους κρυστάλλινους αντικέ πολυελαίους, ενώ άλλοι ένα θέμα από τον κινηματογράφο. Μερικοί άνθρωποι συμπαθούν τα παστέλ, ενώ άλλοι το άσπρο-μαύρο.
Ποια είναι η επιρροή του ζωδίου σας στον τρόπο που στολίζετε τη «φωλίτσα» σας; 

Διαβάστε παρακάτω για να το ανακαλύψετε!

Σειρά έχει ο δημιουργικός Λέοντας! 

Λέων! Λούσα και Παιχνίδια!

Είναι από τα ζώδια που θα ακριβοπλήρωναν χωρίς πρόβλημα για να έχουν στο σπίτι τους ένα ψηλοτάβανο νεοκλασικό με δρύινα πατώματα και πολυελαίους ή μια πέτρινη μονοκατοικία με μαρμάρινο τζάκι και βενετσιάνικους καθρέφτες. Τους αρέσει να επικρατεί ένα θεατρικό ύφος στο χώρο σας, όποιο διακοσμητικό στιλ και αν επιλέξουν, αποικιακό, χλιδάτο, αγγλικό, νεοϋορκέζικο, Versace. Έχουν έντονη την ανάγκη να είναι περήφανοι για το σπίτι στο οποίο ζούνε. Τους αρέσουν χρώματα όπως το πορτοκαλί, το κοραλλί, το κίτρινο, το χρυσό και το μπρονζέ. Καλά θα κάνουν να μεριμνήσουν για ένα play room στο σπίτι και να μην παραλείψουν να διαμορφώσουν μια δική τους γωνιά για να εκφράζουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες.


Ο Λέων ασχολείται ιδιαίτερα με την κρεβατοκάμαρα. Είναι το αγαπημένο του μέρος, ειδικά αν δεν είναι μόνος!  Έτσι, εκεί βάζει το κρεβάτι του, το γραφείο του, τον υπολογιστή του, τη μουσική του και τα ρούχα του. Αν μπορούσε, θα ήθελε μέχρι και την εστία μαγειρέματος δίπλα στο μαξιλάρι του! Αλλά το καλύτερο που θα είχε να κάνει το λιοντάρι, είναι να κρατήσει την κρεβατοκάμαρα, αποκλειστικά για τις δραστηριότητες της κρεβατοκάμαρας.




Ένας τόσο δημιουργικός και δραστήριος άνθρωπος δεν θα συμβιβαζόταν σε ένα αδρανές και τετριμμένο τοπίο. Του αρέσουν τα χρώματα που αναφέραμε παραπάνω, αλλά η πραγματική του αγάπη είναι το κόκκινο που φροντίζει να υπάρχει παντού, αν όχι σε μεγάλες επιφάνειες, τουλάχιστον ως αναζωογονητικές πινελιές, παντού, διάσπαρτες, σαν το ζεστό του αίμα που κοχλάζει και είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τους αδύναμους, να δείξει τα προτερήματα του που είναι το θάρρος και η τόλμη.

Παιδικό δωμάτιο για ένα μικρό Λιονταράκι!
Ε καλά! Είναι γνωστό πως αρέσει στο παιδί σας να επιβάλλεται με την παρουσία του και να γίνεται το επίκεντρο της προσοχής. Καλλιτεχνική φύση, δημιουργικό, του αρέσει να ξεχωρίζει. Οργανώνει ομάδες γύρω του, και του αρέσει να ηγείται και να το σέβονται. Το να είναι μετριοπαθές πρέπει οπωσδήποτε να το διδαχτεί από τους γονείς του, καθώς κάτι τέτοιο συνήθως δεν το χαρακτηρίζει. Ένας πολύ έξυπνος τρόπος να ακούσει τις συμβουλές σας είναι η διπλωματία και η κολακεία.
Είναι δεδομένο πως θα λατρέψει οτιδήποτε έχει να κάνει με ιππότες και βασιλιάδες, με λιοντάρια και ήλιους! Έντονο κίτρινο και πορτοκαλί, λούτρινα ζωάκια, εικόνες με λιονταράκια και μια γωνιά με κουκλοθέατρο είναι σίγουρο πως θα τα αγαπήσει πολύ.


Το γραφείο ενός Λέοντα! Τα χρώματα της Χλιδής!Το γραφείο του Λέοντα θα αποδεικνύει με κάθε τρόπο την υπεροχή του. Βαρύ πολύτιμο γραφείο, ασυνήθιστες καρέκλες, εντυπωσιακοί πίνακες όλα έχουν την σφραγίδα  ενός φανταχτερού Λέοντα.
Το κίτρινο-που αποπνέει ζεστασιά, θερμότητα και αισιοδοξία και το πορτοκαλί που είναι παιχνιδιάρικο και αισιόδοξο είναι χρώματα που βασιλεύουν και αγκαλιάζουν το σκούρο των βαριών επίπλων.
Οι Λεοντές αγαπούν την τέχνη, τα παιδιά και την διασκέδαση πράγμα που φαίνεται κι από τα έντονα, ζωντανά και πλούσια διακοσμητικά στοιχεία που επιλέγουν να σκορπίσουν μέσα στο γραφείο τους.

Τέχνη και διακοσμητικά στοιχεία!
Αντίκες, συλλογές από διάσημα αντικείμενα, πορτραίτα διάσημων που ανήκουν στον κλάδο της εργασίας τους, μετάλλια, διπλώματα που έχουν αποκτήσει πάνω στην εξειδίκευση της εργασίας τους, όλα έχουν μια περίοπτη θέση στο γραφείο του. Κάπου σε εξίσου περίοπτη θέση θα έχει και μια προσωπογραφία τους, καδραρισμένη μέσα σε χρυσή κορνίζα για να επιβεβαιώνουν και την φυσική υπεροχή τους στον χώρο.
Γλυπτά και πίνακες αξίας  θα συμπληρώνουν το μοτίβο του κάστρου –γραφείου του και  μπορεί να μην είναι και τόσο πανάκριβα -δεν είναι όλοι οι Λεοντές πλούσιοι- θα υποδηλώνουν όμως το βασιλικό «ύφος»  που έχουν.

Πηγή: astrology.gr