Πώς να χρησιμοποιήσετε το Χρυσό στην διακόσμηση του σπιτιού σας!




Τα μεταλλικά χρώματα και οι χρυσές αποχρώσεις του κίτρινου χρώματος είναι μέρος της μοντέρνας εσωτερικής διακόσμησης και των σύγχρονων τάσεων σχεδιασμού. 

Αισιόδοξα κίτρινα χρώματα, ταπετσαρίες, υφάσματα και χρυσοκίτρινες διακοσμήσεις αποτελούν όμορφες ιδέες διακόσμησης για άνετα, εορταστικά, αισιόδοξα και κομψά σπίτια!







Πριν από χρόνια οι χρυσές αποχρώσεις του κίτρινου χρώματος χρησιμοποιούνταν μόνο για ειδικές εκδηλώσεις και στις διακοσμήσεις των διακοπών. 
Σήμερα οι χρυσοκίτρινες διακοσμήσεις είναι ένα πρέπει για κάθε σπίτι για να ντύσει τα δωμάτια  εξ ολοκλήρου σε πολυτελή χρυσά χρώματα ή να προσθέσει ένα απαλό άγγιγμα των λαμπερό κίτρινων χρωμάτων με μοντέρνες ιδέες διακόσμησης εσωτερικού χώρου!



Ελκυστικοί συνδυασμοί χρυσών αποχρώσεων του κίτρινου χρώματος με άσπρο, μαύρο και καφέ αποχρώσεις ή φωτεινά χρώματα έμφασης, όπως το τιρκουάζ, σκούρο πράσινο, κιτρινοπράσινο, ρουμπινί κόκκινο, ροζ πορτοκαλί, vintage wine και ζαφείρι μπλε, δημιουργούν φωτεινές και μοντέρνες εσωτερικές διακοσμήσεις!


Τα χρυσά είναι ένα από τα πιο θεαματικά και ζεστά χρώματα στις σχεδιαστικές τάσεις  στη σύγχρονη εσωτερική διακόσμηση. 



Μπορείτε να διακοσμήσετε και εσείς ένα όμορφο εσωτερικό με χρυσοκίτρινα διακοσμητικά, ταπετσαρίες, έπιπλα, ψηφιδωτά πλακάκια και κίτρινο χρώμα σε κομψό στυλ. 


Δείτε στις φωτογραφίες μερικές ιδέες με χρυσές παρεμβάσεις στην διακόσμηση του χώρου που ίσως γίνουν πηγές έμπνευσης και για το δικό σας σπίτι!