Ζώδια και Διακόσμηση! Ζυγός!


Ο προσωπικός χώρος αποτελεί για τον καθένα από εμάς ένα καλά οργανωμένο καταφύγιο όπου μπορούμε να ασχοληθούμε με ό,τι αγαπάμε, να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τους ανθρώπους που μας ικανοποιούν με τη συντροφιά τους. Μοιάζει με το «ρούχο» που μας αρέσει περισσότερο να φοράμε και αυτό γιατί αντανακλά την αισθητική, το γούστο και κατά επέκταση στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς μας.
Τα γούστα μας, οι δυνατότητες και τα ταλέντα μας είναι γραμμένα στ' αστέρια - γιατί όχι και η εικόνα του ιδανικού σπιτιού μας;

Διαβάστε παρακάτω για την διακόσμηση και το σπίτι ενός Ζυγού!
Ζυγός! Η αισθητική είναι ηθική!
Ο Ζυγός με μάτι μοιρογνωμόνιο μπορεί να αντιληφθεί οτιδήποτε χαλάει την ισορροπία. Πρωτίστως πρέπει να φροντίζει για την αρμονία του χώρου με απλές λιτές γραμμές που δεν διαταράσσουν, ούτε μπερδεύουνε το τοπίο, άλλωστε αυτό που απεχθάνεται περισσότερο είναι το να διχάζεται και να χρειάζεται να ζυγίσει τα πράγματα, γι’ αυτό και το ουδέτερο κυριαρχεί, είτε σε χρώματα, είτε σε αντικείμενα. Υπακούοντας όμως στο προσωπικό του γούστο που αποζητά το όμορφο, επιλέγει μινιμαλιστικά στολίδια που είναι ικανά να κάνουν τον χώρο να ανθίσει. Για screensaver στην οθόνη του υπολογιστή θα βάλει ένα outdoor φουτουριστικό, ψηφιακό τοπίο και θα το κοιτάει κάθε φορά που θα θέλει να ηρεμίσει τη ματιά του από το μπάχαλο έξω από το παράθυρο.

Για εσάς αδιαμφισβήτητη αξία είναι η υψηλή αισθητική. Σας αρέσει το διαχρονικά ωραίο και δεν σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η πρακτικότητα ή τι λέει η μόδα. Το σπίτι σας είναι μάλλον ήσυχο και ρομαντικό χωρίς να είναι φορτωμένο. Τα υλικά που επιλέγεται είναι ακριβά και ποιοτικά και ο χώρος είναι πάντα αρωματισμένος και σωστά φωτισμένος με τα διάφορα έργα τέχνης που έχετε στην κατοχή σας. 

Σημαντικό ρόλο για εσάς παίζει και η επικοινωνία του εξωτερικού χώρου του σπιτιού με τον εσωτερικό. Πολλή προσοχή δίνετε σίγουρα στο καθιστικό αλλά και στην τραπεζαρία σας. Στο λεγόμενο art de la table όταν έχουν προσκεκλημένους πραγματικά δεν υπάρχει καλύτερος, αλλά και εκεί όπου τα δίνουν πραγματικά όλα είναι όταν σκηνοθετούν ένα δείπνο για δύο!

Τα χρώματα που εκφράζουν περισσότερο έναν Ζυγό είναι τα ροζ, μπλε,, όλες οι παστέλ αποχρώσεις και το κρεμ.

Ο Ζυγός δεν μπορεί να αποφασίσει αν η κουβέρτα πρέπει να είναι κόκκινη και οι τοίχοι μπλε ή αν οι τοίχοι πρέπει να είναι κόκκινοι και η κουβέρτα μπλε. Στο τέλος, βάφει τους τοίχους με λωρίδες και στα δύο χρώματα και διαλέγει δίχρωμη κουβέρτα, αφήνοντας τα ξύλινα πατώματα γυμνά. Μπορεί να είναι αναποφάσιστος, αλλά το αποτέλεσμα δείχνει αρκετά καλλιτεχνικό.

Παιδικό δωμάτιο για έναν μικρό Ζυγό!
Καλός και ο μικρός ζυγός! Αγαπά την αρμονία και την ισορροπία. Είναι χαρούμενο και κοινωνικό παιδί και όταν νιώθει ασφαλές δείχνει τον καλύτερό του εαυτό. Του είναι εύκολο να μεταθέτει τις ευθύνες στους άλλους, γι αυτό πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση και να μην επηρεάζεται από άλλους.
Καλλιτεχνική φύση ο μικρός ζυγός αγαπά τα χρώματα και τις επιφάνειες όπου μπορεί να ζωγραφίσει. Τα μουσικά όργανα επίσης είναι μερικά από τα πιο αγαπημένα του παιχνίδια. Εξασφαλίστε του χώρο για τις αγαπημένες του ασχολίες. Επιφάνειες, ακόμα και σε τοίχους, όπου θα μπορούσε να εκφραστεί είναι ζητούμενες καθώς επίσης και η αισθητική ισορροπία και η αρμονία. Αποχρώσεις του μπλε, ώχρα και ανοιχτό πορτοκαλί είναι τα καταλληλότερα χρώματα για το δωμάτιό του

Το γραφείο ενός Ζυγού! Touch of style!
Τα στοιχεία της αρμονίας, της ομορφιάς και της ισορροπίας είναι αυτά που διέπουν το χώρο ενός γραφείου των Ζυγών. Η ατμόσφαιρα θα πρέπει να είναι χαλαρή, κομψή και απλή ενώ θα υπάρχει ένα θέμα, ώστε να επικεντρώνεται για να διατηρείται η ισορροπία και να μην επικρατεί χάος.
Συνήθως υπάρχει αντίθεση μεταξύ φωτισμού και τοίχου ή επίπλων. Το γραφείο σε απλή μινιμαλιστική εκδοχή από  ελαφρύ ξύλο με μια καρεκλά κομψή σε χρώμα ανοικτού ξύλου κι αυτή. Το δάπεδο να κινείται κι αυτό σε χαμηλούς ήπιους χρωματισμούς ενώ ένα χαλί ή ένας πίνακας Τέχνης  στον τοίχο με επιρροές από την Ανατολή που έχει απλές, ευθείες γραμμές μπορούν να ικανοποιήσουν ευχάριστα  το μάτι.

Τέχνη και διακοσμητικά στοιχεία!
Αποφυγή πολλών φωτογραφιών και πινάκων και συγκέντρωση μονάχα σε ένα θέμα, όπως προείπαμε. Κεντρικά κομμάτια που θα «τραβάνε» το βλέμμα και θα γαληνεύουν τις αισθήσεις είναι η καλύτερη επιλογή. Μαύρα η άσπρα κεραμικά στοιχεία θα συμπληρώνουν το πάζλ , ενώ θα πρέπει να γίνεται χρήση μεγάλων καλαθιών ή αποθηκευτικών χώρων, όπου θα διατηρούν την τάξη στο χώρο και θα προσφέρουν την απαραίτητη αισθητική αρμόνια.


Πηγή: astrology.gr