Γρήγορη παέλια.



Φαγητό μέσα σε 10 λεπτάκια!

Για εμάς που δεν αφιερώνουμε και τόσο χρόνο στην κουζίνα....

Καλή επιτυχία.




ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

4 κ.σ. ελαιόλαδο

1 μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
1 φλ. κονκασέ
2 φλ. ρύζι καστανό 
4 φλ. ζωμό κότας
2 λουκάνικα καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
όση γαλοπούλα ή κοτόπουλο περίσσεψε ψιλοκομμένη
υποκατάστατο άλατος 
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:


Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι. Σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά για 5΄λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Προσθέτουμε το ρύζι και το λουκάνικο και ανακατεύουμε να λαδωθούν καλά. Προσθέτουμε τη γαλοπούλα, τα ντοματάκια και το ζωμό.
Σκεπάζουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 20'.
Αλατοπιπερώνουμε στο τέλος.
Πασπαλίζουμε μαϊντανό και σερβίρουμε.


Πηγή:argiro.