Πώς θα κατακτήσεις κάθε ζώδιο; Μέρος 1ο.




Καλημέρα και καλή εβδομάδα!


Ζώδια και κατάκτηση....
Χμ ενδιαφέρον άρθρο εν όψει καλοκαιρινών διακοπών...








ΚΡΙΟΣ:

Πώς θα τον διακρίνεις
Οι Κριοί έχουν εκφραστικά μάτια, δυνατά χέρια, καλοσχηματισμένο κορμί, ντύνονται απλά, είναι πολύ αυθόρμητοι, βοηθούν τους αδυνάτους, έχουν ηγετικές ικανότητες, είναι πολύ κινητικοί και θορυβώδεις. 

Θέλουν να είναι πάντα πρώτοι και όταν αποφασίσουν κάτι, θέλουν να το εκτελέσουν αμέσως. Δεν κρύβουν πράγματα,μιλούν ξεκάθαρα, είναι κατακτητές και βοηθούν το κοινωνικό σύνολο. Οι άντρες ασχολούνται με τη γυμναστική και τις μηχανές. Είναι ερωτικοί και δεν σταματούν να αγωνίζονται μέχρι να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους. Οι γυναίκες ντύνονται πιο κομψά αλλά πάντα προτιμούν άνετο ντύσιμο και τους αρέσουν τα κοσμήματα. Επιδεικνύουν τα κατορθώματά τους, πρωτοπορούν, ξεχωρίζουν και είναι πολυέξοδοι. Δεν φοβούνται τον ανταγωνισμό. Ζουν με ένταση, εκφράζονται, βάζουν συνέχεια στόχους και αγωνίζονται σε όλη τους τη ζωή.



Πώς θα τον κατακτήσεις

Αν σ’ ενδιαφέρει ένας Κριός πρέπει να κάνεις το βήμα να τον πλησιάσεις πρώτη και να του δείξεις ότι ξεχωρίζει από την υπόλοιπη παρέα. Είναι ανυπόμονος, εγωιστής και έχει πολλά ενδιαφέροντα. Δεν έχει τάξη μέσα του, δεν δέχεται υποδείξεις και κριτική, πιστεύει πως αυτός είναι ο σωστός και δεν αλλάζει γνώμη και ποτέ δεν ξέρεις τι θα κάνει την επόμενη μέρα. Συναισθηματικά είναι παρορμητικός, παθιασμένος, γενναιόδωρος και προχωρά γρήγορα ότι τον ενδιαφέρει. Δεν αγαπά την μετριότητα και αν κάτι τον πνίγει, φεύγει. Έχει ανάγκη να είναι σπουδαίος και απαραίτητος, αγαπά τα ταξίδια, τα σπορ, τα θεάματα, τη μουσική, τις δουλειές του σπιτιού, το καλό φαγητό. Για να τον κατακτήσεις, μην γκρινιάζεις, μην ζηλεύεις, δείξε ενθουσιασμό για τις ιδέες του για να σε εκτιμήσει και να νιώσει περήφανος για εσένα.


ΤΑΥΡΟΣ:

Πώς θα τον διακρίνεις
Οι Ταύροι είναι απλοί, με φυσικές αντοχές, θέληση, παρατηρητικότητα, αργοί στις κινήσεις τους, έχουν μαγνητισμό, είναι ελκυστικοί και έχουν ανάγκη την συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Τους αρέσουν οι υλικές ανέσεις, το καλό φαγητό, η διασκέδαση, η μουσική, η κηπουρική, η εξοχή. Είναι σταθεροί και δίνουν πρακτικές λύσεις στα προβλήματα. Δουλεύουν για να αποκτήσουν οικονομική άνεση, μισούν τα χρέη και είναι προσεκτικοί στην οικονομική διαχείριση. Οι γυναίκες ντύνονται απλά με ρούχα που τονίζουν την θηλυκότητα τους. Οι άντρες είναι πιο συντηρητικοί, καλοντυμένοι είτε κλασικά είτε σπορ και με φωτεινά χρώματα.


Πώς θα τον κατακτήσεις

Αν επιθυμείς να κατακτήσεις ένα Ταύρο πρέπει να είσαι ευχάριστος, να του προσφέρεις άνεση, ωραίο περιβάλλον,γαλήνη, καλό φαγητό και έμπρακτη απόδειξη της αγάπης σου. Είναι πολύ ερωτικός, ευαίσθητος και ανασφαλής, έχει ανάγκη την πρακτική και ερωτική βοήθεια του συντρόφου του, είναι ανεκτικός και αντιλαμβάνεται αλήθειες. Είναι κτητικός, ζηλιάρης, έχει ένστικτο, ζυγίζει τις καταστάσεις, θέλει αποκλειστικότητα. Θέλει να φεύγει μακριά από την καθημερινότητα και αγαπά τα καλαίσθητα δώρα. Είναι συντηρητικός και δεν πρέπει να του θίγεις τα ελαττώματα του. Ότι βάλει στο μυαλό του, θέλει να το αποκτήσει. Προσπαθεί για το καλύτερο, μισεί τη φτώχεια και τη μιζέρια. Είναι χαμογελαστός, με χιούμορ, αγαπητός στις παρέες, δεν του αρέσει να εκτίθεται και δεν ξεχνά ποτέ τη βοήθεια που θα του προσφέρεις σε μια δύσκολη στιγμή.


ΔΙΔΥΜΟΙ:

Πώς θα τον διακρίνεις
Οι Δίδυμοι είναι πρωτότυποι, ευχάριστοι, περίεργοι, επικοινωνιακοί, ζωντανοί, εύθυμοι. Είναι πολύ ομιλητικοί και δίνουν την εντύπωση πως γνωρίζουν τα πάντα. Αγαπούν τη συντροφιά, τον έρωτα, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, τα σπορ. Παραπονιούνται συχνά ότι πιέζονται από πρόσωπα ή καταστάσεις. Έχουν έμπνευση, γρήγορη σκέψη, σφαιρική άποψη για τα θέματα. Είναι εγωιστές, κυνικοί, συναισθηματικά ανασφαλείς, αποκτούν πολλές εμπειρίες, υπολογίζουν στις ικανότητές τους και σκέφτονται το ρόλο που θα παίξουν για να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση. Αλλάζουν απόψεις και εξελίσσονται συνεχώς. Είναι γεννημένοι θεατρίνοι. Συνήθως δείχνουν πάντα νέοι, ειναι αδύνατοι στο σώμα, με ωραία αισθητική και ντύσιμο ακριβό σε ανοιχτά χρώματα και ξέρουν να ψωνίζουν έξυπνα. Αποτελούν ένα γρίφο για τους άλλους, κρύβουν αλήθειες, λένε ψέματα και είναι παράδειγμα δράσης.


Πώς θα τον κατακτήσεις

Δύσκολο να κερδίσεις ένα Δίδυμο καθώς είναι πληθωρικός και ευμετάβλητος, αλλάζει συνέχεια ενδιαφέροντα και απόψεις. Αν ενδιαφέρεσαι να τον κερδίσεις, πρέπει να συμμεριστείς την ανάγκη του για αλλαγές, να είσαι υποχωρητικός, πρόθυμος, να είσαι φίλος και σύντροφος στη συναρπαστική πραγματικότητά του. Έχει απαιτήσεις, είναι σπάταλος και χρειάζεται συνεχώς έπαινο. Οι παρέες του αποτελούνται από ανθρώπους με παρόμοιο επίπεδο με το δικό του. Του αρέσει να
ερωτοτροπεί, να φλερτάρει, να αποκτά εμπειρίες. Δύσκολα αφήνει το πρόσωπο που αγαπά. Μισεί την γκρίνια, την απαισιοδοξία, την καταστροφολογία. Αγαπά τις ανέσεις, τη βραδινή έξοδο, την κοσμική ζωή, τα ωραία εστιατόρια, τα θεάματα, τη μουσική, τις συζητήσεις με φίλους που θα τον πληροφορήσουν γεγονότα. Αγαπά τα πρακτικά δώρα, τα βιβλία και την επικοινωνία….


ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Πώς θα τον διακρίνεις
Οι Καρκίνοι έχουν όμορφα, γλυκά μάτια, είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι, φιλόξενοι και ιδανικοί φίλοι. Τους φίλους τους τους αγαπούν για πάντα και τους βοηθούν πολύ στα προβλήματά τους. Είναι διαισθητικοί και δοκιμάζονται πολύ όταν μέσα τους παλεύει το συναίσθημα με τις σκέψεις. Οι άντρες είναι τεχνοκράτες και δημιουργούν μεγάλες επιχειρήσεις. Είναι ρομαντικοί αλλά όσο ερωτευμένοι κι αν νιώσουν, προσπαθούν να προστατέψουν τα συναισθήματά τους. Στους τσακωμούς τους γίνονται εκρηκτικοί. Οι γυναίκες ντύνονται απλά και προτιμούν τις παλ αποχρώσεις. Οι άντρες προτιμούν το καλόγουστο σπορ ντύσιμο. Είναι άνθρωποι δεμένοι με την οικογένεια τους, με την πατρίδα τους, με τους γονείς τους, ψυχικά και ηθικά. Αφιερώνονται και μένουν πιστοί στους ανθρώπους που θεωρούν απαραίτητους. Είναι λίγο ακατάστατοι και όταν περνούν δοκιμασίες θέλουν να δραπετεύουν στη θάλασσα και να πηγαίνουν ταξίδια.


Πώς θα τον κατακτήσεις

Αν θέλεις να κατακτήσεις έναν Καρκίνο, πρέπει να τον πλησιάσεις πολύ προσεγμένα. Έχει ανεπτυγμένο το αίσθημα την ιδιοκτησίας και φοβάται μη χάσει ότι αγαπά. Η γυναίκα Καρκίνος αγαπά την οικογένεια και τα παιδιά ενώ ο άντρας Καρκίνος θέλει μια γυναίκα που να θυσιάζει τα πάντα γι’ αυτόν. Είναι ένας άνθρωπος που τον απασχολεί πολύ η κοινωνική του θέση, οι αξίες του και η ασφάλειά του. Έχει ένστικτο και διαίσθηση που δεν τον ξεγελάει. Αγαπά τις γιορτές, τα ήθη και τα έθιμα. Δεν ξεχνά ποτέ κάποιον που θα τον βοηθήσει. Είναι δυσπρόβλεπτος και αιφνιδιαστικός στη συμπεριφορά του και πολλές φορές αγχώδης. Όταν είναι κακόκεφος, είναι και δύσκολα ανεκτικός στους άλλους. Αγαπά την τέχνη, τη μουσική, τα ταξίδια, τις αντίκες, τη θάλασσα,τον αθλητισμό, ότι έχει σχέση με το παρελθόν και τα δώρα που αγγίζουν την ευαισθησία του.


ΛΕΩΝ:

Πώς θα τον διακρίνεις
Οι Λέοντες διαθέτουν ένα βασιλικό παρουσιαστικό, επιβάλλονται με την παρουσία τους, είναι γενναιόδωροι, ξέρουν τι θέλουν και τι κάνουν και ζητούν αναγνώριση. Έχουν επιμελημένη εμφάνιση, ωραία μαλλιά που αρνούνται να τους τα αγγίζεις και πολλούς ανθρώπους γύρω τους. Αγαπούν το ωραίο και ακριβό ντύσιμο, τα κοσμήματα, τα πολυτελή σπίτια και αυτοκίνητα, τα ακριβά δώρα. Ασχολούνται με οτιδήποτε τους δίνει ικανοποίηση και δόξα. Είναι πολύ εργατικοί, φιλόδοξοι και
δημιουργικοί. Σκέφτονται γρήγορα, έχουν ιδέες, παίρνουν έξυπνες αποφάσεις και είναι διορατικοί. Αποσύρονται από την εργασία σε μεγάλη ηλικία γι’ αυτό πρέπει να προσέχουν και την υγεία τους.


Πώς θα τον κατακτήσεις

Δύσκολο να κατακτήσεις ένα Λέοντα γιατί ο άνθρωπος που θέλει να έχει δίπλα του πρέπει να έχει ποιότητα, μεγαλοπρέπεια, άψογη και ευγενική συμπεριφορά. Αναλύει πολύ τις καταστάσεις, είναι παρατηρητικός και ψυχολογεί την γνησιότητα των αισθημάτων. Του αρέσει η ωραία ατμόσφαιρα,η άνεση, ο ρομαντισμός, τα θεάματα, η μουσική και μισεί τη μιζέρια, τις κακίες, το άγχος, τη φασαρία, τη γκρίνια, την
επιπολαιότητα και τη βιασύνη. Χρειάζεται κομπλιμέντα και έμπρακτες αποδείξεις αγάπης την οποία και ανταποδίδει. Είναι ερωτικός, συναισθηματικός, παθιασμένος, συγχωρεί τα λάθη των άλλων. Είναι εκλεκτικός στα τραπέζια μιας και του αρέσει η ωραία διακόσμηση, το ποιοτικό και ασυνήθιστο φαγητό, η πολυτέλεια, το καλό κρασί. Προτιμά διακοπές σε μέρη ξωτικά. Είναι εγωιστής και δεν παραδέχεται ποτέ τα λάθη του.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Πώς θα τον διακρίνεις
Οι Παρθένοι έχουν κριτικό πνεύμα, είναι σεμνοί, με αντίληψη και πρακτικοί. Οι γυναίκες είναι κομψές, με λεπτή συμπεριφορά και διαλλακτικότητα ενώ οι άντρες είναι σοβαροί και συντηρητικοί. Στον ερωτικό τομέα υπολογίζουν πολύ τις αντιδράσεις των άλλων. Είναι σχολαστικοί με την καθαριότητα, έχουν έντονη την αίσθηση του καθήκοντος, είναι πρόθυμοι και χρήσιμοι στους άλλους, χρησιμοποιούν επιχειρήματα για να πείσουν και κάνουν εύστοχες παρατηρήσεις και υποδείξεις. Αγαπούν την κηπουρική, το καλό φαγητό με φίλους στο σπίτι, αν και κατά καιρούς κάνουν δίαιτες για να διατηρήσουν την ομορφιά τους, τη βραδινή ζωή, την εξοχή, την γυμναστική στο σπίτι και την οδήγηση. Νευριάζουν συχνά αλλά δεν το εκδηλώνουν πάντα. Την αγωνία τους την εκδηλώνουν με την κίνηση που τους ανακουφίζει. Έχουν ευαίσθητο πεπτικό σύστημα. Τους αρέσει η συζήτηση, ασχολούνται με τις τέχνες, με διάφορες δραστηριότητες στο σπίτι, με τακτοποιήσεις χώρων και οι γυναίκες με τη μοδιστρική.


Πώς θα τον κατακτήσεις

Η κατάκτηση ενός Παρθένου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι ευαίσθητος, με διαθέσεις που ποικίλουν και δύστροπος. Συγκινείται, αγαπά αλλά δεν εκδηλώνει εύκολα τον έρωτά του γιατί είναι σεμνός και συνεσταλμένος. Έχει κριτικό πνεύμα, παρατηρητικότητα και δεν μοιράζει κολακείες. Ζητά ασφάλεια, εμπιστοσύνη, κατανόηση και χρόνο για να εξελιχτεί μια ερωτική σχέση. Θυσιάζεται για το καθήκον και έχει εξάρτηση από τα άτομα της οικογένειάς του. Έχει ανάγκη να στηριχτεί στον άλλο και να ενθαρρυνθεί για να αποδώσει ερωτικά. Μπλοκάρεται και θλίβεται συχνά κι εδώ χρειάζεται αγάπη και τρυφερότητα για να σκεφτεί και πιο ευχάριστες καταστάσεις. Αγαπά το καλό φαγητό και μια απόδραση από την καθημερινότητα θα τον βοηθήσει να βγάλει έναν άλλο εαυτό. Του αρέσει η πολυτέλεια και η άνεση καθώς και οι μονοκατοικίες με κήπο. Η ερωτική του ζωή είναι μοιραία και δεν ικανοποιείται εύκολα, αντίθετα αμφισβητεί.


Πηγή:freemind.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου