Ζώδια και Κρεβατοκάμαρα!

Η ιδέα της τέλειας κρεβατοκάμαρας μπορεί να φέρνει διαφορετικές εικόνες στο μυαλό του καθενός, Έτσι κάθε ζώδιο αντιλαμβάνεται διαφορετικά την αισθητική και την διακόσμηση του πιο προσωπικού του χώρου!
Η σωστή κρεβατοκάμαρα θα πρέπει να δημιουργεί μια αίσθηση χαλάρωσης, ρομαντισμού και θαλπωρής!


Διαβάστε παρακάτω πώς το κάθε ζώδιο την διακοσμεί, για να χαλαρώνει και να ανακτά τις δυνάμεις του!


Κριός!
Το ιδανικό υπνοδωμάτιο για έναν Κριό, θα είχε ένα απλό, ξύλινο κρεβάτι και οι τοίχοι θα ήταν από πέτρα. Θέλει να εισπράττει μια πρωτόγονη δύναμη από το χώρο, ακόμη κι όταν κοιμάται. Αν δεν γίνεται να το έχει όμως θα βολευτεί με μια διακόσμηση εντελώς minimal.

Ταύρος!
Ο Ταύρος θέλει να νιώθει άνετα και να μην έχει πολλά μικροπράγματα και αντικείμενα στην κρεβατοκάμαρά του. Ένα χαμηλό κρεβάτι και γύρω μεγάλες μαξιλάρες ή πουφ, για να κάθονται τα αγαπημένα του πρόσωπα, είναι το κατάλληλο σκηνικό για να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί.

Δίδυμοι!
Αλλάζει συνεχώς τη διακόσμηση του υπνοδωματίου για να μη βαριέται, ωστόσο τα βασικά χαρακτηριστικά του χώρου παραμένουν ίδια. Δεν θα απαρνηθεί ποτέ το επιβλητικό, υπέρδιπλο κρεβάτι του και τα πολλά χρώματα στους τοίχους καθώς και τα αντικείμενα που κοσμούν το χώρο.

Καρκίνος!
Θέλει το υπνοδωμάτιό του να εκπέμπει ζεστασιά και θαλπωρή. Αν μπορούσε, θα έβαζε μέχρι και τζάκι σε έναν τοίχο του δωματίου. Δεν του αρέσει η μοντέρνα αισθητική, αγαπάει τις αντίκες, τα συλλεκτικά αντικείμενα και σίγουρα στο χώρο θα δεσπόζει ένα ψηλό, ξύλινο κρεβάτι με κουνουπιέρα.

Λέων!
Είναι ίσως ο πιο σημαντικός χώρος του σπιτιού για τον Λέοντα, που περνά πολύ χρόνο εκεί! Δίπλα στο κρεβάτι θα έχει και το γραφείο του, ο χώρος λοιπόν θα είναι κάπως φορτωμένος από αντικείμενα, αφού θέλει να έχει κοντά του τα αγαπημένα του gadgets. Τα χρώματα θα είναι ουδέτερα, για να εξισορροπούν την κατάσταση.

Παρθένος!
Είναι ίσως το πιο τακτοποιημένο δωμάτιο που θα συναντήσει κανείς! Ο Παρθένος θέλει να είναι όλα καθαρά και τακτοποιημένα. Προτιμά μια κλασική διακόσμηση και δίνει ιδιαίτερη βάση στις κουρτίνες που δεν θα πρέπει να τις διαπερνά το φως και τα αδιάκριτα βλέμματα.


Ζυγός!
Η γυναίκα Ζυγός θα διακοσμήσει το υπνοδωμάτιό της σαν να έχει βγει από παραμύθι, με ροζ τοίχους και ρετρό πινελιές! Ο άντρας Ζυγός λείπει συνέχεια και μόνο για ύπνο θα επισκεφτεί το υπνοδωμάτιό του. Αν μπορούσε, θα είχε μόνο ένα μεγάλο κρεβάτι και μια τελευταίας τεχνολογίας τηλεόραση στον τοίχο.



Σκορπιός!
Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει το υπνοδωμάτιο του Σκορπιού. Επικρατεί πάντα ημίφως, οι κουρτίνες είναι βαριές κι αδιαπέραστες από το φως και παντού υπάρχουν βιβλία.

Τοξότης!
Το κρεβάτι θα είναι από την Ινδονησία, το κομοδίνο από τη Μαλαισία, το φωτιστικό από το Περού και θα τα έχει αγοράσει ο ίδιος ο Τοξότης στα ταξίδια που έχει κάνει! Ethnic διακόσμηση και αντικείμενα, που δίνουν την αίσθηση της ελευθερίας στο χώρο.

Αιγόκερως!
Με το δυναμικό του χαρακτήρα, ο Αιγόκερως ακολουθεί μια minimal τάση στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαράς του. Δεν θα υπάρχει τηλεόραση στο χώρο, αφού προτιμά την απαλή μουσική, όμως το laptop θα βρίσκεται δίπλα στο κρεβάτι, για να στείλει ένα τελευταίο mail για τη δουλειά του πριν κοιμηθεί. Του αρέσουν πολύ τα εκκεντρικά φωτιστικά.


Υδροχόος!
Στο δωμάτιο του Υδροχόου επικρατεί ένα χάος από αντικείμενα, αλλά καταφέρνει να το διατηρεί αρκετά καθαρό. Προτιμά μια minimal διακόσμηση, του αρέσει το Ιαπωνικό στιλ και θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή στα κάδρα.

Ιχθείς!
Ζεστό και ονειρικό το υπνοδωμάτιο του Ιχθύ, θα μπορούσε να ζωγραφίσει στο ταβάνι αστέρια και σύννεφα για να έχει όμορφα όνειρα. Θα διακοσμήσει τα κομοδίνα με φωτογραφίες αγαπημένων προσώπων και θα δώσει μεγάλη σημασία στα "λευκά" είδη, που κάθε άλλο παρά λευκά θα είναι!