HOT TIPS για να ανανεώσετε το μπάνιο σας!

Οι περισσότεροι έχετε βαρεθεί το ίδιο στιλ και θέλετε μια νότα φρεσκάδας στο μπάνιο σας ή θέλετε να αλλάξετε τα πάντα ακόμα και τα πλακάκια.
Αυτήν την εβδομάδα τα HOT TIPS είναι αφιερωμένα στο μπάνιο σας και στις μικρές αλλαγές  που μπορούν να καλύψουν την ανάγκη σας για ανανέωση.

1. Αλλάξτε τον καθρέφτη σας με ένα παλιό ή εάν δεν έχετε καθρέφτη και σας αρέσει η ιδέα, πάρτε μία κορνίζα που την θεωρείτε λίγο «υπερβολική» και τοποθετήστε μέσα ένα καθρέφτη.

2. Τοποθετήστε απλίκες αριστερά και δεξιά του καθρέφτη, εάν είναι εφικτό ή στο επάνω μέρος, παλαιού τύπου και ας είναι μοντέρνο το μπάνιο. Κάνει ωραία αντίθεση.

3. Εάν σε κάποιο τοίχο έχουν χαλάσει τα πλακάκια αφαιρέστε τα πλακάκια και βάψτε τον με λαδομπογιά, σε ένα πιο έντονο χρώμα από το υπόλοιπο πλακάκι ή αντικαταστήστε το με ταπετσαρία.

4. Για τον τοίχο μία άλλη αλλαγή, ιδιαίτερα για τα μικρά μπάνια, είναι η τοποθέτηση ενός απλού καθρέφτη σε όλο το μήκος του τοίχου από το ύψος του 1,10 cm και πάνω.

5. Εάν το μπάνιο σας είναι μεγάλο μπορείτε να τοποθετήσετε ένα παλιό τραπεζάκι ξύλινο, με ένα καλαθάκι με πετσετούλες χεριών μιας χρήσεως. Εάν είναι μοντέρνο τότε επιλέξτε και βάψτε το τραπεζάκι σ' ένα μοντέρνο χρώμα.

6. Τοποθετήστε ένα βάζο με bamboo σε μια γωνία ή δύο γλαστράκια

7. Σε τοίχους που δεν έχουν πλακάκια μπορείτε να βάλετε καδράκια.

8. Εάν δεν έχετε ντουλάπι στο μπάνιο μπορείτε να τοποθετήσετε ράφια με καλαθάκια με μεγάλο βάθος και να κρύβετε εκεί τα μπουκαλάκια.

9. Μία άλλη ιδέα για καθρέφτη πάνω από τον νιπτήρα είναι να κολλήσετε ξύλα που ξεβράζει η θάλασσα περιμετρικά σ' ένα απλό καθρέφτη.

10. Στην κουρτίνα του μπάνιου μπορείτε εσωτερικά να τοποθετήσετε μία απλή πλαστική και εξωτερικά μία υφασμάτινη της αρεσκείας σας, (και τις δύο στους ίδιους κρίκους).

Πηγή: decomania.gr