HOT TIPS για να ανανεώσετε την κουζίνα σας!

Αυτήν την εβδομάδα, διαβάστε στα HOT TIPS πώς να κάνετε πιο ευχάριστο τον χρόνο παραμονής σας στο χώρο της κουζίνας , που ως γνωστό είναι το βασίλειο της νοικοκυράς, με μικρές αλλαγές και μικροαντικείμενα!

1. Αφαιρέστε όλες τις μικροσυσκευές και τα αντικείμενα που έχετε συσσωρεύσει πάνω στους πάγκους, σίγουρα κάποια είναι για πέταμα και τα άλλα χωράνε σε κάποιο ντουλάπι. Η κουζίνα θα δείξει πιο καθαρή και πιο μεγάλη.
2. Ένα φρεσκάρισμα με ένα φωτεινό χρώμα είναι πάντα χρήσιμο σε αυτό το χώρο.

3. Διαλέξτε οικονομικά σουπλά σε κάποιο χρώμα ή bamboo και στολίστε τα στο τραπέζι, έτσι θα να είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί εσάς και την παρέα σας.



4. Τοποθετήστε στο τραπέζι ένα μικρό βάζο με λουλούδια ή ένα γλαστράκι με κάποιο μυρωδικό  στο περβάζι του παραθύρου.

5. Εάν έχετε κουρτίνα στο παράθυρο δοκιμάστε ένα ριντό bamboo.
6.
 Δώστε και χρώμα και ζωντάνια στην κουζίνα τοποθετώντας ένα ή περισσότερα ράφια με γυάλινα βάζα που μέσα θα έχουν, ζυμαρικά και μπαχαρικά

7. Ανάμεσα στα ντουλάπια τοποθετήσετε αντί για πλακάκι μία ταπετσαρία, όπου πλένεται, ή απλά βάψτε τον τοίχο.
8. Κρεμάστε σε ένα τοίχο καδράκια με θέμα την κουζίνα.

9. Προμηθευτείτε επιφάνειες κοπής και προστατευτικά πάγκων από μοντέρνα υλικά ή ξύλο. Θα δώσουν χρώμα και στυλ στο χώρο και επιπλέον είναι πρακτικά.

10. Δημιουργήστε ένα ράφι με βιβλία μαγειρικής ή τοποθετήστε τα σε κάποιο υπάρχον γωνιακό ράφι που συνήθως διακοσμείται με διάφορα μπιμπελό.

Πολλά μοντέρνα αξεσουάρ, εργαλεία και διακοσμητικά για την ανανέωση της κουζίνας σας, θα βρείτε στην συλλογή της PetiteMaison.gr ΕΔΩ!


Πηγή:decomania.gr