Τι να κάνετε με τους τοίχους όταν δεν μπορείτε να τους βάψετε!

Είναι κοινό πρόβλημα σε όσους δεν μένουν σε δικό τους σπίτι και ο ιδιοκτήτης δεν τους επιτρέπει να βάψουν ή να περάσουν ταπετσαρίες στους τοίχους. Αντί’ αυτού είναι αναγκασμένοι να ζουν μέσα σε διαμερίσματα που οι τοίχοι πρέπει να είναι αυστηρά βαμμένοι σε όλες τις αποχρώσεις του μπεζ, κατά κύριο λόγο. Διαβάστε παρακάτω τρεις τρόπους με τους οποίους  μπορείτε να ομορφύνετε τους τοίχους σας χωρίς να τους βάψετε!



1) Διακοσμητικά.
Το πρώτο που μπορείτε να κάνετε είναι να βάλετε διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα σε πολλά χρώματα, όπως ριχτάρια, αμπαζούρ στις λάμπες, βάζα, χαλιά και μαξιλαράκια. Για παράδειγμα, μπροστά από έναν μπεζ τοίχο μπορείτε να βάλετε έναν λευκό καναπέ και να τον γεμίσετε με πολύχρωμα μαξιλάρια. Όπως βλέπετε στη φωτογραφία εκτός από τα μαξιλαράκια, έβαλαν στον τοίχο και τις παιδικές ζωγραφιές που, που δίνουν χρώμα και ζωντάνια.

2) Έργα τέχνης.
Τίποτα δεν έχει τη δύναμη να μετατρέψει έναν χώρο όσο τα έργα τέχνης. Ξαφνικά, αυτό που θα μπορούσε να θεωρηθεί ελάττωμα (μπεζ τοίχοι), μπορεί αν γίνει ένα όμορφο σκηνικό για τα τολμηρά και πολύχρωμα έργα τέχνης. Όπως στην πρώτη φωτογραφία, όπου ένα άτονο δωμάτιο ζωντανεύει με τον πίνακα. Στην επόμενη εικόνα, δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο φόντο από τους άτονους τοίχους, για να βάλετε πολύχρωμους πίνακες, ή χαλιά. Μεγάλη ποικιλία από πίνακες μπορείτε να βρείτε στην συλλογή  της PetiteMaison.gr ΕΔΩ!




3) Μία από τις κλασικότερες και με το καλύτερο αποτέλεσμα λύση είναι τα υφάσματα και οι κουρτίνες. Στην πρώτη φωτογραφία εμπριμέ ύφασμα με το οποίο ντύνεται το κρεβάτι χρησιμοποιώντας το ίδιο και για κουρτίνα. Στη φωτογραφία από κάτω μια άλλη λύση με μονόχρωμο ύφασμα.








Πηγή: viewdeco.gr