Το εξοχικό της Sarah Jessica Parker στο Bridgehampton της Νέας Υόρκης!


Η εξοχική κατοικία της Sarah Jessica Parker στο Bridgehampton της Νέας Υόρκης, διακοσμημένη από τον Eric Hughes, μοιάζει με ένα κλασικό αγροτόσπιτο σε country chic ύφος. Η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγος της Matthew Broderick επέλεξαν για τους ζεστούς μήνες του χρόνου την ανατολική ακτή στο Hamptons, σε ένα φωτεινό, χαρούμενο, χαμηλών τόνων και casual σπίτι που φωτογραφήθηκε από το περιοδικό Elle Decor. 




Χτισμένο το 1865, έχει έντονο το βικτοριανό στυλ από τον αρχικό ιδιοκτήτη του. Η πλούσια βλάστηση, το καταπράσινο τοπίο και η χρήση του ξύλου επικρατούν στον εξωτερικό χώρο, με έπιπλα από μπαμπού.
Ένα εντοιχισμένο κάθισμα κάτω από το παράθυρο, προσφέρει ηρεμία και υπέροχη θέα. Περισσότερες ιδέες για μια τέτοιου είδους «γωνιά», μπορείτε να δείτε σε παλαιότερη ανάρτηση μας εδώ http://petitemaisonblog.blogspot.com/2011/07/blog-post_19.html .





Στο καθιστικό επικρατεί η απλότητα στα έπιπλα και στις γραμμές, με διακοσμητικές πινελιές από ρίγες.
Στο δεύτερο σαλόνι, ένας "αυστηρός" καναπές ταιριάζει άψογα με την λιτή δερμάτινη καρέκλα, αντίκα του 1970, και τα ριγέ σε σκούρο χρώμα μαξιλάρια.






Δίπλα στο τζάκι, τα στοιβαγμένα ξύλα τονίζουν το country ύφος μαζί με την κουνιστή καρέκλα.
Η κουζίνα σε έντονο κόκκινο χρώμα και σύγχρονο στυλ με τον πάγκο να κυριαρχεί στη μέση του δωματίου, κάνει έντονη αντίθεση με το πάτωμα που θυμίζει σκάκι!











Ο τιρκουάζ πολυέλαιος σε αιγυπτιακό στυλ κρέμεται πάνω από την ασπρόμαυρη τραπεζαρία, που συνοδεύεται από vintage τύπου καρέκλες.













Το guest room για τους φιλοξενούμενους είναι σε απλές γραμμές με κόκκινες πινελιές.










Η Sarah Jessica Parker και ο Matthew Broderick επέλεξαν χαλαρό ύφος για το κυρίως υπνοδωμάτιό τους, με κατάλευκους τοίχους, σκεπάσματα και κουρτίνες. Μερικά χρωματιστά διακοσμητικά όπως μια γαλάζια λάμπα και πράσινες vintage πολυθρόνες κάνουν την διαφορά!




Το γραφείο αντίκα δίνει παλιά αίσθηση από Hollywood και μια φωτογραφία του ζευγαριού συμπληρώνει την εικόνα!














Ντουλάπια ιατρικής, γυάλινα ράφια και καθρέφτες κρέμονται στον τοίχο πάνω από ένα ζευγάρι νεροχύτες!
Το εξωτερικό υπαίθριο ντουζ είναι  κρυμμένο σαν παραβάν με μια έξυπνη κατασκευή.







Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, η δημοφιλής ηθοποιός διατηρεί το μοναδικό στυλ και γούστο που έχει στα ρούχα και στην διακόσμηση του σπιτιού της!