Το σπίτι της Madonna στη Νέα Υόρκη!


Το σπίτι της Madonna στη Νέα Υόρκη, διαθέτει εννέα τζάκια, δεκατρία δωμάτια, δεκατέσσερα μπάνια και ένα μεγάλο κήπο 3 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων! Η πολυτέλεια όμως δεν σταματάει εδώ! Ως λάτρης του κρασιού, η βασίλισσα της pop έχει ειδικό κελάρι με κρασιά αλλά και δύο γκαράζ για τα αμάξια της. Το παλάτι της Madonna κόστισε 40 εκατομμύρια δολάρια και αν αναλογιστεί κανείς ότι έκανε αλλαγές πριν μπει σε αυτό, το συνολικό κόστος ήταν αρκετά υψηλότερο…





Το εξωτερικό του σπιτιού είναι επενδυμένο με τούβλα που παραπέμπουν τόσο σε New York Style όσο και σε British Home Style.


Έκπληξη αποτελεί το στυλ του εσωτερικού του σπιτιού το οποίο είναι  κλασσικό, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την πρωτοποριακή εικόνα που μας έχει συνηθίσει στη μόδα και στη  μουσική  η βασίλισσα της pop Madonna.

Το τζάκι στο ισόγειο είναι επενδυμένο με μάρμαρο σε ασπρόμαυρο χρώμα, ενώ το μεγάλο ξύλινο εκκρεμές ρολόι συνδυάζεται αρμονικά με το κλασσικό λουλουδάτο χαλί, τον κλασσικό καθρέπτη και πολυέλαιο καθώς και την μπεζ πολυθρόνα. 

Το δεύτερο τζάκι διαθέτει λευκή επένδυση και μπροστά του υπάρχει ο κλασσικός λευκός καναπές για χαλάρωση δίπλα στη φωτιά. Στο καθιστικό υπάρχει και άλλο ένα ξύλινο κλασσικό εκκρεμές ρολόι , μικροέπιπλα σε σκούρο ξύλο και δεύτερος καναπές σε ριγέ ύφασμα.

Η τραπεζαρία διαθέτει και αυτή ασπρόμαυρο τζάκι επενδυμένο όμως και με ξύλο, ακολουθώντας την ίδια ξύλινη επένδυση των τοίχων. Η τραπεζαρία μεγάλη και ξύλινη με άνετες καρέκλες. Τον χώρο συμπληρώνουν οι πίνακες ζωγραφικής πάλι σε κλασσικό στυλ!

Με όσα είδατε και διαβάσατε παραπάνω ίσως εκτιμήσετε περισσότερο τα παλιά έπιπλα της γιαγιάς και το κλασσικό στυλ μιας και το υϊοθετεί η διάσημη star Madonna!