Διακόσμησε το σπίτι σου με ραφιέρες από Καφάσια!


Και  όμως, μπορείτε να δημιουργήσετε φανταστικές ραφιέρες από ξύλινα καφάσια! Το μόνο που  θα χρειαστείτε είναι πολλά καφάσια και λίγη μπογιά, στα χρώματα που επιθυμείτε ή ταιριάζουν στο χώρο σας!

Τοποθετημένα σε διαφορετική διάταξη, ακόμη και σε ένα λευκό τοίχο τα λευκά βαμμένα καφάσια δείχνουν πολύ όμορφα, και το χρώμα θα τονίζεται από τα διακοσμητικά στοιχεία!

Σε απόλυτο γεωμετρικό σχήμα και χωρίς ίχνος μπογιάς για να τονιστεί το vintage ύφος, η ραφιέρα αυτή έχει στερεωθεί στον τοίχο και αποτελεί αποθηκευτικό χώρο για βιβλία, αντικείμενα ακόμη και παπούτσια!
Τρία μόνο ξύλινα καφάσια τοποθετημένα πάνω σε ροδάκια, ένας παλιός καθρέπτης και λίγα κλαδιά στο τοίχο, είναι αρκετά για να δώσουν country chic ύφος σε ένα ολόλευκο και λιτό δωμάτιο!

Βαμμένη σε γκρι χρώμα, η ραφιέρα αυτή θα μπορούσε να τοποθετηθεί εκτός από έναν χώρο σε country style και σε ένα μοντέρνο καθιστικό αλλά ακόμη και σε μία κρεβατοκάμαρα!
Δημιουργήστε ένα mini μπουφέ ακόμη και στην πιο μικρή κουζίνα τοποθετώντας τα ξύλινα καφάσια σε κάπως τριγωνική διάταξη και ενώνοντας τα πότε οριζόντια και πότε κάθετα. Τα λευκά πορσελάνινα είδη που σε διαφορετική περίπτωση θα έδειχναν απλά και ίσως λίγο βαρετά, τονίζονται με αυτό τον τρόπο τέλεια!  Άλλωστε μην ξεχνάτε ποτέ ότι το στυλ δεν αγοράζεται!