Η βίλα της Elizabeth Taylor στο Bel Air!

Ένα κομμάτι ιστορίας του Hollywood!
Το σπίτι, μία τύπου ράντσο κατοικία του ’60 που βρίσκεται στο Bel Air της California, είχε αγοραστεί από την ηθοποιό το 1981  και εκεί πέρασε η σταρ τις τελευταίες τις στιγμές πριν φύγει από τη ζωή.

 Η extravaganza είναι δεδομένη σε αυτόν τον τεράστιο χώρο που περιλαμβάνει πολλά δωμάτια, μια μεγάλη πισίνα, υπηρεσίες για spa και σάουνα, κήπους, αθλητικές εγκαταστάσεις, τεχνητό καταρράκτη και πολλούς ακόμη χώρους χαρακτηριστικούς του στυλ της ηθοποιού.

 
Στο σπίτι που διέμενε επί 30 χρόνια η Elizabeth Taylor ακόμα θα νιώσεις το άρωμα της και την αριστοκρατική της αύρα. Όπως αναμενόταν βγήκε προς πώληση. Ένα κομμάτι ιστορίας που κοστολογήθηκε στα 8.6 εκατομμύρια δολάρια αλλά με ανεκτίμητη αξία εάν σκεφτεί κανείς ποιοι θρύλοι του Hollywood έχουν περπατήσει πάνω στις πέτρες του και έχουν καθίσει στους καναπέδες του. Αναμένεται λόγω του θρύλου της ηθοποιού να θελήσουν πολλοί να την αποκτήσουν!

Η έπαυλη της ηθοποιού, που έφυγε από τη ζωή στις 23 Μαρτίου 2011, είναι 650 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο μεγαλύτερο των 5 στρεμμάτων. Κατασκευάστηκε το 1960 και πριν από την Taylor έμενε εκεί η κόρη του Frank Sinatra, Nancy. Φωτογραφήθηκε το 1997 και η Elizabeth Taylor διακόσμησε ξανά το σπίτι το 2010 με την βοήθεια του διακοσμητή Waldo Fernandez.
Σύμφωνα με το site του περιοδικού People, το μεσιτικό γραφείο που έχει αναλάβει την πώλησή του περιγράφει το οίκημα ως εξής: « Το κτίριο είναι περιφραγμένο πλήρως και ασφαλές. Περιλαμβάνει πισίνα, υπέροχη θέα και τοπία και βέβαια ένα ιδιωτικό δρόμο προς το σπίτι. Εσωτερικά υπάρχει στον κάτω όροφο μια κουζίνα σε στυλ country, το master bedroom και 2 ακόμα υπνοδωμάτια με πρόσβαση στον κήπο, αλλά και ένα δωμάτιο για την καμαριέρα. 






Ακόμα ένα γραφείο αλλά και ένα δωμάτιο με σάουνα και ντους που χρησιμεύουν στη πισίνα. Ο δεύτερος όροφος έχει καταπληκτική θέα προς τα υπέροχα δέντρα του κήπου, ένα τεράστιο μπάνιο με spa για χαλάρωση, ενώ ένα dressing room και 2 ακόμα μικρότερα δωμάτια ολοκληρώνουν την κατοικία.»



Όσο για τον επόμενο που θα απολαύσει τις ανέσεις του, μπορεί να μη γνωρίζουμε ακόμα ποιος θα το πάρει, ωστόσο αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά είναι πως πρόκειται για άνθρωπο με μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό. Πώς αλλιώς θα μπορούσε κάποιος στις μέρες μας, να διαθέσει 8,6 εκατομμύρια δολάρια για ένα σπίτι;
Οικογενειακές φωτογραφίες, πλήθος ανθρωπιστικών βραβείων και Oscar γεμίζουν όλο το δωμάτιο.
Μια κεντημένη με μετάξι ταπετσαρία τυλίγει το καμαρίνι της! Τα σχέδια των κοστουμιών είναι της Irene Sharaff για την ταινία Doctor Faustus το 1968 με τους Burton-Taylor.


Σε ένα γραφείο, που ανήκε στον πατέρα της Taylor, βρίσκεται μια καρέκλα με βελούδινη ταπετσαρία. Το πορτατίφ σε Tiffany style σχεδιάστηκε από τον γιο της, Christopher Wilding. Ο πίνακας πάνω από το γραφείο είναι μαι δημιουργία του Marcel Vertes και τιμά τη γέννηση της Liza, κόρη της Taylor και του Mike Todd.