Σπίτια Διάσημων! Το σπίτι του Mr. Facebook!φφ

Πενήντα περίπου χλμ. νότια του Σαν Φρανσίσκο βρίσκεται το Palo Alto, η περιοχή όπου βρίσκεται το νέο σπίτι του Mark Zuckerberg, του ιδρυτή του Facebook! 



Ο διάσημος νέος  δισεκατομμυριούχος, αγόρασε το πρώτο του σπίτι του για 7 εκ. δολάρια!
Το σπίτι έχει κλασική ομορφιά! Περιλαμβάνει  πέντε υπνοδωμάτια, πολλές βεράντες, ευρύχωρα δωμάτια και περίτεχνα ταβάνια!

Φαίνεται ότι ο Mark Zuckerberg είναι λίγο παραδοσιακός τύπος, παρόλη την δημιουργικότητα του, όταν πρόκειται για το στυλ του σπιτιού του. 

Στην φωτογραφία από  πάνω βλέπετε το σαλόνι, όπου έχει διακοσμηθεί έξυπνα με ένα παλιό μπαούλο που δίνει στυλ και προσωπικότητα στο χώρο! Ιδέες και για τα δικά σας παλιά μπαούλα, μπορείτε να δείτε σε παλιότερη ανάρτηση μας εδώ http://petitemaisonblog.blogspot.com/2011/06/blog-post_10.html.



Το πράσινο της μέντας χρώμα στην κουζίνα δεν μας αρέσει ιδιαίτερα, αλλά ο ιδιοκτήτης φαίνεται να το προτιμά!

Η πισίνα είναι γεμάτη με φυσικό νερό με αλάτι, Ίσως ο λόγος είναι τα οφέλη για την υγεία. Είναι πολύ φθηνότερο να το διατηρήσει από ότι την κλασική πισίνα με χλώριο αλλά σίγουρα δεν  είναι αυτός ο λόγος!  
Το σπίτι  είναι  καλά κρυμμένο πίσω από το δρόμο και «προστατεύεται» από τους τοίχους και τα δέντρα. Ο Mark Zuckerberg  δήλωσε ότι θα κάνει ότι μπορεί για να προστατέψει την ιδιωτική του ζωή.
Στα μπάνια οι τοίχοι είναι με επένδυση από μάρμαρο Carrara.


Το ακίνητο καταλαμβάνει  μια έκταση  πάνω από 5.000 τετραγωνικά πόδια!
Απολαύστε παρακάτω μερικές ακόμη φωτογραφίες!