Συμβουλές και έπιπλα για το φοιτητικό σας σπίτι!

Όσο και να μην μας αρέσει φτάσαμε στο τελευταίο κομμάτι του καλοκαιριού.
Όμως κάθε τέλος σημαίνει και μια καινούρια αρχή, κάτι το οποίο αποκτά μεγαλύτερη σημασία για τα παιδιά που θα ξεκινήσουν την φοιτητική τους ζωή. 
Έτσι λοιπόν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής σας ξεκινάει και για να γίνει ακόμη πιο όμορφη και εύκολη ας δούμε τι μπορεί να κάνει η PETITE MAISON για εσάς!

Πολλά παιδιά θα αναγκαστούν να φύγουν για πρώτη φορά από το πατρικό τους σπίτι και θα βρεθούν ξαφνικά να πρέπει να φροντίσουν τον εαυτόν τους και τις καθημερινές τους ανάγκες. Κάποιοι θα ζήσετε μόνοι σας, ή θα μοιράσετε διαμερίσματα με άλλους φοιτητές και πάλι άλλοι θα μείνετε σε πανεπιστημιακούς κοιτώνες.


Το ερώτημα λοιπόν που μας αφορά εμάς εδώ είναι το τι μπορούμε να προτείνουμε και τι να προσέξετε στη διαμόρφωση/διακόσμηση του χώρου σας όπου θα ζήσετε τα επόμενα 3-4 χρόνια της ζωής σας. Ο σωστός προγραμματισμός είναι σημαντικός. Θέλετε ο χώρος σας να είναι άνετος αλλά και πρακτικός και καλά οργανωμένος!

Η PetiteMaison.gr δημιούργησε 6 ολοκληρωμένα σετ φοιτητικών δωματίων, καλύπτοντας τις βασικές ανάγκες επίπλωσης!
Κρεβάτι, στρώμα, κομοδίνο, γραφείο, καρέκλα γραφείου, τραπέζι κουζίνας, καναπές κρεβάτι, τραπέζι σαλονιού, διακοσμητικά κ.α. συνθέτουν τα σετ που φτιάξαμε για εσάς ξεκινώντας από 750ευρώ, με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή σε όλη την Ελλάδα! 
Μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ!

Απαραίτητο είναι να σημειώσετε τις διαστάσεις του χώρου σας για να γνωρίζετε τι χωράει, μην κουβαλάτε άδικα κάποια μεγάλα και ογκώδη αντικείμενα. Αν μπορείτε πάρτε φωτογραφίες του χώρου και αν είναι να μοιραστείτε τον χώρο με άλλους καλό είναι να συνεννοηθείτε μαζί τους σχετικά με τις ανάγκες και τις αρέσκειες του άλλου, αλλά και τα χρήματα που διαθέτει ο καθένας για την διαμόρφωση/διακόσμηση του χώρου.

Στην επιλογή των επίπλων, θυμηθείτε πως πρέπει να σας βοηθήσουν να νιώσετε άνεση στο καινούριο σας  σπίτι! Διαβάστε παρακάτω μερικές συμβουλές!

1. Επέλεξε μεγάλο, άνετο καναπέ μιας και στο σπίτι θα έχεις αρκετά συχνά παρέα και δεν θέλεις να στριμώχνεσαι. Καναπές σε σκούρο χρώμα κατά προτίμηση, γιατί δεν είσαι ακόμα εξοικειωμένος με το πλυντήριο.

2. Ο καναπές καλά θα είναι να γίνεται κρεβάτι γιατί όλο και κάποιον θα χρειαστεί να κοιμήσεις.

3. Πουφ και σκαμπό θα έχουν την τιμητική τους, μπορείς να τα μεταφέρεις όπου υπάρχει ανάγκη για extra κάθισμα και είναι μοντέρνα και νεανικά.

4. Με την κουζίνα μην το παρακάνεις, ένα μικρό τραπεζάκι με δύο καρέκλες φτάνει για το καθημερινό φαγητό σου. Αν είστε παρέα δύσκολα θα καθίσετε στο τραπέζι να πάρετε δείπνο, μάλλον στον καναπέ γύρω από την τηλεόραση θα φάτε!

5. Κάπου στο σαλόνι άφησε χώρο για το γραφείο σου, μια άνετη καρέκλα και τον υπολογιστή σου. Κράτησε το υπνοδωμάτιό σου μόνο για ύπνο.

6. Ανάρτησε την τηλεόραση στον τοίχο, θα σου γλιτώσει σημαντικό χώρο.

7. Έναν πίνακα ανακοινώσεων πάνω από το γραφείο σου, σημαντικό για σημειώσεις, υπενθυμίσεις, προγράμματα κλπ.

8. Ένα πολύπριζο πάντα είναι απαραίτητο!

9. Με χρώματα στους τοίχους, μαξιλάρια, κουρτίνες, διακοσμητικά, αφίσες, φωτογραφίες βάλε την φαντασία σου να οργιάσει! Το φοιτητικό σου σπίτι θα είναι ο πρώτος προσωπικός σου χώρος. Άσε την προσωπικότητά σου να φανεί, να βγάλεις το μεράκι σου!

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!