Μοναδική αισθητική βγαλμένη από… Μπαούλα!

Η ιδέα της ανακύκλωσης αντικειμένων είναι της μόδας! Χρησιμοποιώντας παλιά και χαλασμένα αντικείμενα, μπορείτε να φτιάξετε καινούργια έπιπλα για το σπίτι σας. Μια πολύ καλή πρόταση είναι η διακόσμηση με μπαούλα που μπορούν να προσφέρουν έξτρα αποθηκευτικό χώρο που πάντα είναι απαραίτητος και παράλληλα να αποτελέσουν διακοσμητικά στοιχεία! 

Μια μοντέρνα εκδοχή ενός μεταλλικού μπαούλου, που με ροδάκια και μερικά ράφια, εξυπηρετεί τις ανάγκες ενός γραφείου, θα μπορούσε να τοποθετηθεί από την κρεβατοκάμαρα ως το σαλόνι.


Ένα παλιό μπαούλο που δεν έχετε βάψει και οι ατέλειες είναι εμφανείς προσδίδοντας του χαρακτήρα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βοηθητικό τραπεζάκι ακόμη και σε ένα σαλόνι με μοντέρνα έπιπλα.

Αν θέλετε το μπαούλο να αποτελέσει κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο ενός χώρου, βάψτε το σε έντονο χρώμα και ζωγραφίστε πάνω σε αυτό. Αυτή η ιδέα είναι μία πολύ καλή λύση αποθήκευσης παιχνιδιών σε παιδικό δωμάτιο που επίσης λειτουργεί και ως μικρός καναπές που θα φιλοξενεί τους φίλους των παιδιών.

Το μπαούλο της γιαγιάς αποτελεί ιδανικό τραπεζάκι σαλονιού για σπίτια με κλασσική διακόσμηση ή εξοχικά και αρχοντόσπιτα.

Μια υπέροχη ιδέα, ιδιαίτερα για μικρές κουζίνες, είναι να βάλετε δύο μπαούλα, το ένα μικρότερο από το άλλο δίπλα στο τραπέζι. Εκεί μπορείτε να βάζετε τα έξτρα πιάτα, ποτήρια ή μαχαιροπίρουνα που χρησιμοποιείτε μόνο όταν έχετε καλεσμένους. Βάζοντας και ένα δίσκο πάνω από αυτά, έχετε και ένα βοηθητικό τραπεζάκι!

Στην κρεβατοκάμαρα, αποθηκεύστε τα σεντόνια και τις πετσέτες σε ένα μπαούλο και με ένα vintage style φωτιστικό δημιουργήστε μια ρομαντική ατμόσφαιρα!

Δοκιμάστε το και θα δείτε πόσες πρωτότυπες ιδέες θα προκύψουν!