Πώς να οργανώσετε ένα πάρτι με προσωπικότητα!

Έχετε βαρεθεί να πηγαίνετε σε party που δεν έχουν φαντασία; Οργανώστε λοιπόν εσείς ένα μοναδικό  party με προσωπικότητα και διασκεδάστε το! Όποιον τρόπο διασκέδασης ή  ύφος και αν επιλέξετε, οι επιλογές είναι ατελείωτες!
Αρχικά, επιλέξτε μια εποχή του έτους, φτιάξτε μια guest list και ακολουθήσετε αυτές τις απλές συμβουλές για να οργανώσετε ένα τέλειο πάρτι! Σίγουρα όλοι οι καλεσμένοι σας θα θέλουν να έρθουν!


Αποφασίστε σχετικά με τον προϋπολογισμό:
 Ο καθένας μπορεί να προγραμματίσει το τέλειο πάρτι, αλλά η πραγματικότητα είναι πως πρέπει να είναι σε θέση να αντέξει οικονομικά την υλοποίηση του! Καθορίστε πόσα θέλετε να ξοδέψετε με βάση τρεις κατηγορίες: 1) Αναψυκτικά,  2)  Ψυχαγωγία, 3)  Διακόσμηση. 
Για κάποιους μία ή περισσότερες από αυτές τις κατηγορίες μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα σημαντική,  για αυτό μπορείτε να κατανείμετε περισσότερα χρήματα σε αυτήν που ξεχωρίζετε! Ακριβείς υπολογισμοί δεν είναι απαραίτητοι αλλά ο ορισμός των ποσών αυτών, θα σας κάνει να μην μείνετε με άδειες τσέπες μετά το πάρτι!

Επιλέξτε ένα θέμα: 
Συχνά η έλλειψη ενδιαφέροντος σε ένα πάρτι, οφείλεται στο ότι δεν έχουν ένα θέμα. Το θέμα μπορεί να κυμαίνεται από ένα απλό μασκάρεμα ως ένα σκηνικό που θα αφορά σε ένα μυστήριο ή στην αναζήτηση του δολοφόνου! Βάλτε φαντασία! Ρωτήστε τους φίλους  που πρόκειται να συμμετάσχουν στο πάρτι και θα σίγουρα θα σας βοηθήσουν με έναν καταιγισμό ιδεών. Όσο πιο διαδραστικό θα είναι το θέμα για τους καλεσμένους με την υλοποίηση του, τόσο πιο πολύ προσωπικότητα θα έχει το πάρτι και τόσο πιο διασκεδαστικό θα είναι για όλους!

Καλέστε κόσμο: 
Στην σύγχρονη και «ηλεκτρονική» εποχή που ζούμε, ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να καλέσετε μια ομάδα ανθρώπων είναι μέσω internet! Mail, facebook, twitter και όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα σας βοηθήσουν πολύ! Αν θέλετε να κάνετε πιο προσωπικές τις προσκλήσεις σας μπορείτε για παράδειγμα σε ένα beach party να βάλετε τις προσκλήσεις σε μικρά γυάλινα ή πλαστικά μπουκάλια! Άλλη ιδέα είναι να βάλετε έναν αγγελιοφόρο/ταχυδρόμο να  παραδώσει τις προσκλήσεις χέρι με χέρι προσαρμόζοντας τις προσκλήσεις γύρω από το θέμα σας.

Διασκέδαση:
 Αν έχετε για παράδειγμα οργανώσει ένα πάρτι βάσει της τοποθεσίας του ή ένα beach party τότε η διακόσμηση και η ψυχαγωγία  μπορούν εύκολα να προκύψουν από αυτό! Θα πρέπει ωστόσο να σκεφτείτε διάφορες δραστηριότητες, που θα κάτσουν οι καλεσμένοι, πως θα αναμιχτούν οι παρέες και θα γνωριστούν  και τι εξοπλισμός θα χρειαστεί για να υποστηρίξει το πάρτι σας! Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσλάβετε έναν ειδικό στην οργάνωση events, αν σας φαίνεται πολύ δύσκολη η υλοποίηση του!

Ποτά και φαγητό:
 Το θέμα του πάρτι θα λειτουργήσει σαν οδηγός για το τι θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες σας. Εάν γνωρίζετε τις προτιμήσεις των καλεσμένων σας, καλό θα ήταν να ικανοποιήσετε τα γούστα τους! Για να προσαρμόσετε καλύτερα  το πάρτι σας στο θέμα σας και αν το σηκώνει η τσέπη σας, προσλάβετε catering που θα σας προμηθεύσει με ένα εμπνευσμένο menu! Πάντως η λύση του finger food ταιριάζει σχεδόν πάντα πολύ καλά στα περισσότερα πάρτι!

Διακόσμηση:
Τα διακοσμητικά μπορούν να είναι από πολύ απλά ως πολυτελή!  Αφού επιλέξετε την τοποθεσία, συνήθως η διακόσμηση δεν έχει πολλές απαιτήσεις!  Για παράδειγμα, αν επιλέξετε εξωτερικό χώρο, υπάρχει ένα φυσικό σκηνικό όπως φυλλώματα και δέντρα, που το υποστηρίζει! Μπορεί να χρειαστούν και μόνο tikki δάδες για την νυχτερινή διασκέδαση!  Εάν το πάρτι σας θα είναι σε εσωτερικό χώρο, χρησιμοποιήσετε χρώματα σχετικά με το θέμα σας στα τραπεζομάντιλα, στα σερβίτσια, στις καρέκλες και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε! 
Διαλέξτε παλ αποχρώσεις για μια πιο επίσημη περίσταση. 
Casual ή επίσημο, το θέμα και ο προϋπολογισμός σας θα είναι τα στοιχεία που θα σας καθοδηγήσουν!

Το πάρτι σας μπορεί να μείνει αξέχαστο με αυτές τις εύκολες συμβουλές και όλοι θα απολαύσουν την ατμόσφαιρα του πάρτι σας! Αν δεν σας αρέσει να δημιουργείτε ιδέες από το μηδέν, αναζητήστε διάφορες σχετικές ιστοσελίδες  στο internet που θα σας δώσουν ιδέες και έμπνευση! Χρησιμοποιήστε την τοποθεσία και την πόλη σας για να πάρετε ιδέες! Εάν ζείτε στο βουνό, κοντά στην θάλασσα ή στο κέντρο της πόλης, υπάρχει η έμπνευση έξω από την πόρτα σας!