Διακοσμήστε με Κούτσουρα!

Την έκφραση «στέκεται σαν κούτσουρο» την χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε κάποιον ή κάτι που στέκεται άκαμπτα και άχαρα. Μόνο που αυτά τα κούτσουρα που θα δείτε όχι μόνο δεν είναι άχαρα αλλά μπορούν να διακοσμήσουν κάθε γωνιά του σπιτιού σας!  





Δείτε στην φωτογραφία όπου απλώς προσθέτοντας ροδάκια σε ένα κούτσουρο, το μετατρέπουμε σε ένα βοηθητικό τραπεζάκι τονίζοντας το country chic style του σαλονιού. 




Αν τοποθετήσουμε ροδάκια σε περισσότερα από ένα κούτσουρα, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα σετ από καθίσματα – σκαμπό για μια τραπεζαρία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εξωτερικό όσο και σε εσωτερικό χώρο.

Εδώ, αντί για ροδάκια τοποθετήθηκαν μεταλλικά πόδια, το ξύλο περάστηκε με ένα βερνίκι εξωτερικά το οποίο του δίνει μια ελαφριά γυαλάδα και συνδυάστηκε με μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού, έναν κλασικό καθρέπτη και έναν καναπέ που ταιριάζει τόσο σε κλασικά σπίτια όσο και σε μοντέρνα!

Η ατέλεια του σχήματος δίνει το στυλ! Εδώ δεν προστέθηκαν καν ροδάκια μιας και η θέση είναι συγκεκριμένη και σταθερή, κάτι που κάνει το κόστος μηδενικό!
Άλλη μια ατέλεια που δημιουργεί στυλ! Oι κουφάλες του δέντρου δημιούργησαν τα ανοίγματα που χρησιμοποιήθηκαν σαν πόδια! Οι εμφανείς ρωγμές ταιριάζουν σε beach stylecountry και rustic στυλ διακόσμησης!


Ένα κούτσουρο κομμένο σε φέτες αποτελεί ένα υπέροχο συναρμολογούμενο βοηθητικό τραπεζάκι του οποίου τα κομμάτια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαν σουπλά ή σαν βάσεις σερβιρίσματος! Πάρτε μόνο μια φέτα από το ξύλο, προσθέστε μεταλλικά πόδια και φτιάξτε υπέροχα τραπεζάκια!
Εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα δίνουν τα ολόλευκα κούτσουρα με διαφορετικό ύψος το κάθε ένα που είναι πολύ εύκολο να βάψετε!


Εδώ θα χρειαστείτε την βοήθεια μερικών φίλων για να μεταφέρετε έναν μεγάλο κορμό στον κήπο σας και μετά να ξεκουραστείτε πάνω σε αυτόν αφού θα τον χρησιμοποιήσετε σαν παγκάκι! 


Ότι ακριβώς δηλαδή θα δείτε στο Schiphol Airport Park στο Άμστερνταμ σε παλαιότερη ανάρτηση μας εδώ http://petitemaisonblog.blogspot.com/2011/07/blog-post_23.html .