Η Christina Aguilera στο σπίτι της στο Beverly Hills!


Η δημοφιλής τραγουδίστρια Christina Aguilera φωτογραφήθηκε στο σπίτι της στο Beverly Hills για το περιοδικό InStyle. Το σπίτι αυτό είναι το πρώην αρχοντικό της οικογένειας Osbourne. Δείτε παρακάτω πώς διαγράφηκαν όλα τα ίχνη από τους πρώην ιδιοκτήτες μετά την ανακαίνιση που του έγινε! 

Το σπίτι της Cristina Aguilera έχει σαν κυρίαρχο στοιχείο το χρώμα και τον συνδυασμό πολλών και ετερόκλητων στυλ στο ύφος και στα αντικείμενα με κάποια στοιχεία υπερβολής που δικαιολογούνται λόγω καλλιτεχνικής φύσης!

Η κάτοχος  Grammy Christina Aguilera ζει σε αυτό το σπίτι με τον σύζυγο και μουσικό παραγωγό της  Jordan Bratman, και τον 21 μηνών γιό τους, Max.

Στοιχεία gothic, διακοσμητικά που θυμίζουν Hollywood, κινέζικες αντίκες, ιαπωνικά animation, περίεργα χαλιά και κινούμενα σχέδια, έρχονται σε αντιπαράθεση με την σύγχρονη διακόσμηση και όλα αυτά μαζί ανθίζουν σαν έργο τέχνης γκράφιτι! 


«Ήθελα κάθε χώρος να έχει τη δική του προσωπικότητα», δήλωσε η Aguilera.
Η τραγουδίστρια δεν έχει  μία αλλά δύο ευρύχωρες ντουλάπες!
«Όλα τα παπούτσια  στον τοίχο μου είναι ομαδοποιημένα κατά σχεδιαστήLouboutin, McQueen, YSL, όλα στο δικό τους μικρό οικογενειακό κύκλο», λέει η Aguilera. 
Γνωστή η εμμονή των γυναικών με τα παπούτσια. Έτσι η Aguilera δεν αποτελεί εξαίρεση.
«Και υπάρχει και χώρος για μπότες επάνω στην κορυφή». Πολύ οργανωμένη η  Aguilera. έχει επίσης χώρους για τζιν, μπουφάν, σακάκια, φούστες, μπλούζες και κοσμήματα σε ένα δωμάτιο ultra glam! Ένας πολυέλαιος και ένα leopard print χαλί ολοκληρώνουν την εικόνα!
Το play room γεμάτο από χρώματα αιχμαλωτίζει το βλέμμα και δεν ξέρεις που να πρωτοκοιτάξεις! Στο χώρο κυριαρχούν οι καθρέπτες και οι εντυπωσιακοί πολυέλαιοι!



Ο χώρος της κουζίνας εξακολουθεί να ακολουθεί το mix and match style γεμάτος από ετερόκλητα στυλ, αντικείμενα , χρώματα και επιρροές. 
Σε λίγα μόνο τετραγωνικά συνυπάρχουν  κλασσικό, μοντέρνο, country, art noveau και επηρεασμένο από ανατολή στυλ!
Στην τραπεζαρία κυριαρχεί η ανατολίτικη επιρροή στις καρέκλες, και η αντίθεση των χρωμάτων εξακολουθεί και εδώ να είναι έντονη.




Ο χώρος του μακιγιάζ διατηρεί ένα μοντέρνο και girly στυλ και η αντίθεση του ασπρόμαυρου πατώματος με τον ροζ χρώμα αν και κλασσικός διακοσμητικός συνδυασμός, δεν δείχνει βαρετός λόγω των εντυπωσιακών φωτιζόμενων καθρεπτών που είναι το κύριο διακοσμητικό στοιχείο στο δωμάτιο!

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, πως ήταν το σπίτι όταν ιδιοκτήτες του ήταν η οικογένεια Osbourne και σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε από την διαφορά!