Ένα Μαύρο Διαμέρισμα!



Αυτό το ξεχωριστό διαμέρισμα κατασκευάστηκε από την εταιρεία «The Apt» και ανήκει στην Cindy Gallop, την πρόεδρο της διαφημιστικής BBH
Όπως καταλαβαίνετε, η ιδιοκτήτρια δεν βρίσκεται ποτέ στο σπίτι της κατά τη διάρκεια της ημέρας παρά μόνο τη νύχτα. Όταν λοιπόν ρωτήθηκε από τους υπεύθυνους για τη κατασκευή, πως φαντάζεται το σπίτι της, εκείνη απάντησε… «Εγώ στο σπίτι βρίσκομαι μόνο το βράδυ γι’ αυτό και το θέλω σαν ένα βραδινό club της Σαγκάης»!! Έτσι κι έγινε…
Μαύρη η νύχτα, μαύρο έγινε και το σπίτι, χωρίς κανένα παράθυρο με ατελείωτες μαύρες γυαλιστερές επιφάνειες και με μεγάλη δόση πολυτέλειας, μόδας και στυλ.
 Ανοιχτό και ενιαίο, χωρίς καθόλου διαχωριστικούς τοίχους, μόνο κάποιες κουρτίνες που λειτουργούν ως χωρίσματα και τα παπούτσια που αποτελούν μια μεγάλη συλλογή, βρίσκονται εκτεθειμένα ως αντικείμενα τέχνης!

Ένα σπίτι με λάμψη, πολυτέλεια, glamour, στυλ και όλα αυτά σε ολόμαυρο φόντο!
Ένα σπίτι που φτιάχτηκε για να προκαλεί!!


Πολλές διαφημιστικές καμπάνιες και μουσικά videoclips γυρίστηκαν σε αυτό!
Εσείς θα το τολμούσατε;

Από το χρώμα στους τοίχους και τις ηλεκτρικές συσκευές μέχρι τα πλακάκια, τις κουρτίνες και τα σεντόνια... όλα είναι μαύρα! Μήπως σας έπιασε κατάθλιψη; Ωστόσο, ομολογούμε ότι το σπίτι είναι εντυπωσιακό!

Πηγή: thedecopages.gr