Το σπίτι της Jennifer Lopez στην Καλιφόρνια!


Το σπίτι της Jennifer Lopez βρίσκεται στην Καλιφόρνια και ανακαινίστηκε πλήρως ειδικά για εκείνη από τον διακοσμητή Michelle Workman και φωτογραφήθηκε από το περιοδικό Veranda. Η διακόσμηση είναι σε coastal chic ύφος με λιτές γραμμές και με διακριτικές πινελιές glamour που κάνει το σπίτι να φαίνεται οικείο και προσιτό.   
   












Στο άνετο καθιστικό επικρατεί το απαλό μπλε χρώμα συνδυασμένο με λευκό και γκρι, Οι κλασικές γραμμές στα έπιπλα ίσως είναι ένας συνδυασμός που φαίνεται απλός αλλά την διαφορά κάνουν οι μικρές λεπτομέρειες όπως τα χρυσά βοηθητικά τραπεζάκια, το γυάλινο μοντέρνο τραπέζι συνδυασμένο με το κλασικό τραπεζάκι δίπλα στις πολυθρόνες καθώς και η κλασικού στυλ συρταριέρα στην γωνία του δωματίου.







Η κουζίνα βαμμένη σε μια υπέροχη μπλε απόχρωση συνδυάστηκε με λευκό μαρμάρινο πάγκο και ηλεκτρική συσκευή σε vintage ύφος. Ο σχεδιαστής Michelle Workman λέει: «Υπάρχουν όλες αυτές οι αποχρώσεις του γκρι , και παίξαμε με αυτό χρησιμοποιώντας  λίγο περισσότερο από ένα κλασικό γκρι εδώ, λίγο περισσότερο από ένα γκρι-μπλε εκεί. Είναι σχεδόν σαν ένα ασπρόμαυρο ταινιών από το σαράντα." Το συγκεκριμένο στυλ θα ταίριαζε σε πολλά ελληνικά σπίτια ιδιαίτερα στα παραδοσιακά δίπλα στην θάλασσα. 







Η τραπεζαρία σε οβάλ σχήμα με κλασικές πολυθρόνες και με chic λεπτομέρειες στο περίγραμμα, συνδυάζεται με ντουλάπια βαμμένα στο ίδιο υπέροχο μπλε χρώμα που κυριαρχεί στην κουζίνα, τονίζοντας το περισσότερο με διακοσμητικά και πορσελάνες σε σιέλ χρώμα. Ο εκπληκτικός πολυέλαιος κάνει την διαφορά!











Το υπνοδωμάτιο είναι βαμμένο σε παστέλ αποχρώσεις στο χρώμα του  ροδάκινου. Πολύ ωραία λεπτομέρεια το σκαμπό με το δερμάτινο κάλυμμα και τα... διάφανα πόδια!



Η Jennifer Lopez επιθυμούσε να συνδυάσει το σύγχρονο στυλ με την με την διακριτική  κομψότητα και μάλλον τα κατάφερε συνδυάζοντας το σιέλ χρώμα με το καφέ στο δεύτερο καθιστικό όπως βλέπετε στην φωτογραφία από κάτω. Οι αντιθέσεις των χρωμάτων αλλά και της υφής των υλικών δίνουν προσωπικότητα στην απλότητα. Τα γυαλιστερά μπλε μαξιλάρια συνδυάζονται με βελούδινα καφέ. Ο μοντέρνος καναπές με κλασσικά ανάκλιντρα και καρέκλες σε βελούδινο ύφασμα. Στον τοίχο απλοί πίνακες με λουλούδια, δίνουν μια ρομαντική πινελιά.






Πηγή: 
styleitchic.blogspot.com