Δώστε ζωή στα παλιά σας έπιπλα με χρώμα!

Χρησιμοποιώντας χρώμα μπορείτε να μεταμορφώσετε κυριολεκτικά τα πάντα! Από το να δώσετε φως, να μεγαλώσετε ή να δώσετε στυλ σε ένα χώρο χρησιμοποιώντας το χρώμα στους τοίχους και τα αντικείμενα, μέχρι να δώσετε μια μοντέρνα αισθητική στα παλιά και κλασσικά έπιπλα της γιαγιάς!

Δείτε παραπάνω αυτήν την πολύχρωμη τραπεζαρία  που μπορεί να διακοσμήσει έναν μοντέρνο ή κλασσικό χώρο τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά!




Οι λεπτομέρειες του φθαρμένου από το χρόνο χρώματος είναι από τις τελευταίες τάσεις στα έπιπλα!

Η ιδέα να βάψουμε τις καρέκλες σε διαφορετικά χρώματα απογειώνει το στυλ και κάνει μουντούς χώρους να δείχνουν μοντέρνοι και φωτεινοί! Ακόμη μας βοηθάει να «δέσουμε» διαφορετικά κομμάτια μεταξύ τους, όπως διαφορετικού ύψους  και σχήματος καρέκλες!


Δεν σταματάμε όμως εκεί… μπορούμε να βάψουμε διαφορετικά χρώματα  βοηθητικά τραπεζάκια ή τα σκαμπώ από τον πάγκο της κουζίνας ή ακόμη και τις καρέκλες από το γραφείο μας!

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρώμα σε σπρέι αλλά επειδή η αντοχή του είναι αμφίβολη, προτιμήστε να αγοράσετε χρώμα ειδικό για ξύλο και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του κατασκευαστή πιστά.

Χρωματίστε τα παλιά σας έπιπλα και κάντε τα να φαίνονται καινούργια!