HOT TIPS !!!

10 ακόμη HOT TIPS μόνο για εσάς! Κρατήστε σημειώσεις…
1. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Για να αποφύγετε τις δυσάρεστες οσμές των σκουπιδιών, πασπαλίστε τον πάτο του δοχείου με ψιλή άμμο.

2. ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ
Λίγες φλούδες πορτοκαλιού πάνω στα κλιματιστικά μηχανήματα θα αρωματίσουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας ευχάριστα και διακριτικά..

3. ΤΡΙΞΙΜΟ ΠΑΤΩΜΑΤΟΣ
Αν το πάτωμά σας τρίζει, για να μην ξυπνάτε όλους στο σπίτι με τον θόρυβο του πατώματος, βάλτε ταλκ ανάμεσα στα ξύλα που έχουν ξεχωρίσει.


4. ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ
Για να αποφύγετε συστολή του αυτοκόλλητου πλαστικού μετά την τοποθέτησή του, με αποτέλεσμα χάσματα ανάμεσα στις συνδέσεις, αρκεί να το αφήσετε μερικές ώρες στο ψυγείο πριν το τοποθετήσετε.

5. ΚΑΡΦΩΜΑ
Αν έχετε την άσχημη συνήθεια να χτυπάτε τα δάκτυλά σας για να βάλετε ένα καρφί, υιοθετήστε το ακόλουθο πολύτιμο τέχνασμα. Πριν καρφώσετε το καρφί, βάλτε την άκρη σε ένα κομμάτι χαρτόνι. Θα κρατάτε το καρφί πιάνοντας το χαρτόνι με το ένα σας χέρι και θα καρφώνετε με το άλλο.

6. ΣΦΥΡΙ
Με τον καιρό, μπορεί να τύχει να χαλαρώσει η λαβή του σφυριού σας. Βουτήξτε την σε κρύο νερό, θα φουσκώσει το ξύλο και η λαβή δεν θα κινείται πια.

7. ΘΑΜΠΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ
Για να αποφύγετε το θάμπωμα στους καθρέφτες του λουτρού όταν κάνετε μπάνιο ρίξτε πρώτα στη μπανιέρα 2-3 εκ. κρύο νερό προτού ρίξετε το ζεστό. Έτσι οι υδρατμοί μειώνονται αισθητά!!

8. ΣΚΑΨΙΜΟ ΑΠΟ ΓΑΤΑ
Έχετε γατούλα και σας σκάβει τον κήπο; Ανοίξτε κάποιες τρύπες και βάλτε μέσα μερικά μπαλάκια ναφθαλίνη.

9. ΒΙΒΛΙΑ
Μην αφήνετε τα βιβλία σας για πολύ καιρό στη βιβλιοθήκη σας. Αλλάξτε τους τακτικά θέσεις, ώστε να προφυλάσσονται από την υγρασία.

10. ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ
Για να ανοίξετε εύκολα ένα μπουκάλι, περάστε το καπάκι από λίγο ζεστό νερό για λίγα λεπτά και μετά ανοίξτε το.