Μαύρος τοίχος!




Είστε αρκετά θαρραλέοι για δοκιμάστε να βάψετε ένα τοίχο του σπιτιού σας μαύρο; Το αποτέλεσμα δεν θα είναι τόσο δραματικό όσο φαντάζεστε! Η διακόσμηση βασισμένη σε έναν μαύρο τοίχο μπορεί να δημιουργήσει υπέροχη ατμόσφαιρα και να δώσει προσωπικότητα στο χώρο σας! Δοκιμάστε αυτήν την πολύ κομψή πρόταση και θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα!





Ψηλά ταβάνια και πολύ φυσικό φως φαίνεται να είναι οι προϋποθέσεις για να απολαύσετε το μαύρο στα δωμάτια σας! Αλλά ακόμα και οι μικρότεροι χώροι μπορούν να φαίνονται μοντέρνοι και κομψοί, αν όλα τα άλλα στοιχεία που έχουν επιλεγεί για να κάνουν αντίθεση και να ενισχύσουν την επίδραση του «σκοτεινού» τοίχους, είναι έξυπνα διαλεγμένα!



Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από εσωτερικούς χώρους που έχουν έντονα χρώματα στα έπιπλα και στην γενικότερη διακόσμηση και καταφέρνουν να απαλύνουν τον αντίκτυπο των μαύρων τοίχων!




Κάποιοι χώροι εκμεταλλεύονται το φυσικό φως, ορισμένοι έχουν ζωγραφισμένους ξύλινους τοίχους, άλλοι ταπετσαρίες με σχέδια… Όλοι όμως έχουν δύο κοινά στοιχεία: θάρρος και καλά διαμορφωμένους χώρους!


Δημιουργείστε ένα σύγχρονο και  μοντέρνο σπίτι. Βέβαια μην το παρακάνετε όπως το «Μαύρο Διαμέρισμα» που σας δείξαμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας εδώ http://petitemaisonblog.blogspot.com/2011/09/blog-post_15.html!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε έμπνευση και να διαλέξετε το ύφος που σας ταιριάζει!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου