Διακοσμήστε με Σχοινιά!

Το σχοινί είναι ένα υλικό που στο άκουσμα του ο νους μας δεν πάει σε διακόσμηση, αλλά σε πρακτικά θέματα... Διαβάστε παρακάτω μερικές ιδέες για να το χρησιμοποιήσετε έτσι όπως δεν το είχατε φανταστεί!



Δείτε στην φωτογραφία από πάνω την τεράστια τζαμαρία που στην θέση των κουρτινών πήραν σχοινιά πλεγμένα ακανόνιστα, σε διαφορετικό μήκος Το μόνο διακοσμητικό στοιχείο είναι οι ναυτικοί κόμποι... Μια υπέροχη ιδέα που εύκολα μπορείτε να ακολουθήσετε, και εκτός από την τζαμαρία να την εφαρμόσετε και σαν διαχωριστικό στοιχείο σε ένα μεγάλο ενιαίο χώρο δημιουργώντας τον τέλειο φόντο!
Και ο τοίχος ενός μικρού και άχαρου μπαλκονιού μπορεί να μεταμορφωθεί με αυτήν την ιδέα! Κρεμάστε με  σχοινί διακοσμητικές γυάλες με μικρά φυτά και κηροπήγια, και φτιάξτε μια υπέροχη γωνιά για χαλάρωση και ηρεμία!




Συμπληρώστε το σκηνικό με ένα βοηθητικό διακοσμητικό τραπεζάκι που θα φτιάξετε εύκολα και οικονομικά από το ξύλινο ρολό που συνήθως τυλίγουμε τα καλώδια διακοσμώντας το με λίγο ναυτικό σχοινί στο κέντρο!

 Αν είστε από τους τυχερούς που διαθέτουν πισίνα ή μεγάλο κήπο, ένα απλό ναυτικό σχοινί μπορεί να χρησιμοποιηθεί  δεμένο σε δύο τσιμεντένιες ή ξύλινες κολόνες για να  διαχωρίζει μέρος του κήπου ή να δημιουργήσει ένα διάδρομο ανάμεσα σε δύο χώρους, όπως στην φωτογραφία παρακάτω!





Παίρνοντάς στα ενδότερα μια απλή σκάλα χωρίς κανένα ιδιαίτερο στυλ μεταμορφώνεται εύκολα αν προσθέσουμε ένα χονδρό ναυτικό σχοινί στον τοίχο που θα μας βοηθάει στο ανέβασμα!

Δύο κομμάτια ξύλο, και λίγο σχοινί, αρκούν για να δημιουργήσετε αυτήν την mini ραφιέρα για το μπάνιο και όχι μόνο...

Αντικαταστήστε τα χερούλια των ντουλαπιών ή μιας συρταριέρας με χονδρό ναυτικό σχοινί και δώστε  vintage ή country style σε ένα υπνοδωμάτιο ή σε όποιον άλλο χώρο επιθυμείτε!







Ένα κομμάτι ξύλου κομμένο σε σχήμα παραλληλόγραμμου , βαμμένο στο χρώμα που θέλουμε, και λίγο σχοινί που θα κολλήσουμε με σιλικόνη  μας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσουμε!
Γράψτε ότι σας εκφράζει και εντυπωσιάστε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου