10 “Ενήλικοι” τρόποι για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με ροζ χρώμα!


Δεν είναι μόνο για μικρά κορίτσια, και ταιριάζει με πολλά περισσότερα από ότι έχουμε στο μυαλό μας… όχι μόνο με δαντέλες  και κούκλες! Ένα χρώμα χαρούμενο, εκλεπτυσμένο, κομψό και sexy! Διαβάστε παρακάτω μερικές ιδέες και συμβουλές για το πώς να διαλέξετε τη σωστή απόχρωση  του ροζ για τη διακόσμηση του σπιτιού σας,  είτε είστε 18, είτε 81!

Χρησιμοποιείστε το σαν στοιχείο «έκπληξης»!
Η προσθήκη  του ροζ σε ένα μικρό χώρο, όπως στον τοίχο του φουαγιέ, κάνει μια “δήλωση” και δίνει προσωπικότητα στο χώρο, χωρίς να ξοδέψετε πάρα πολλά χρήματα. Δείτε αυτήν την έντονη είσοδο στην φωτογραφία από ένα αρχοντικό στο Μπρούκλιν. Εντυπωσιάζει αμέσως μόλις την δεις και σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό! Τολμήστε το!





Επιλέξτε ένα ροζ σε μωβ τόνους!
Επιλέξτε ένα “πλούσιο” χρώμα  με έντονη γυαλάδα για να δημιουργήσετε ένα σαγηνευτικό υπνοδωμάτιο σαν και αυτό της φωτογραφίας! Το ροζ της ορχιδέας είναι “άγριο” και ταυτόχρονα ρομαντικό. Σου δίνει την εντύπωση ότι ο χώρος θα μυρίζει πανέμορφα!







Δοκιμάστε το βαθύ ροζ στην Τραπεζαρία!
Σας αρέσει να φροντίζετε τους φιλοξενούμενους σας; Τότε, διαλέξτε ένα χρώμα για τους τοίχους της τραπεζαρίας σας που θα τους κάνει να νιώθουν όμορφα! Το βαθύ ροζ μοιάζει με το χρώμα που έχουν τα βατόμουρα και τα τριαντάφυλλα, και προκαλεί στους ανθρώπους καλά συναισθήματα!











Χρησιμοποιείστε το ροζ για να δώσετε ενέργεια σε ένα χώρο!
Ένα φρέσκο και συναρπαστικό ροζ δημιουργεί τον τέλειο φόντο, όπως και αυτό που βλέπετε στην εικόνα! Ζωντανεύει κάθε ανιαρό και βαρετό και αμέσως παραπέμπει στο πάθος για τη ζωή!








Επιλέξτε Vintage Κόκκινα Έπιπλα!
Το ροζ εδώ είναι στην πραγματικότητα ένα ξεθωριασμένο κόκκινο. «Είναι ροζ από το παρελθόν» θα μπορούσε να πει κάποιος!  Τα χρώματα από τα φθαρμένα vintage έπιπλα και αντίκες σε ένα σαλόνι γίνονται ηπιότερα την πάροδο των ετών και δημιουργούν στο δωμάτιο μια «ώριμη» ατμόσφαιρα!





«Στρώστε» το!
Με το να στρώσετε όλα τα υφάσματα του υπνοδωματίου σας με το ίδιο ροζ ύφασμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την ταιριάξετε ανόμοια αντικείμενα! Για να δημιουργήσετε ένα υπνοδωμάτιο με παραδοσιακή γοητεία, χρησιμοποιείστε το ίδιο απαλό ροζ με floral πινελιές, παντού! Στους τοίχους, στις κουρτίνες, στα καθίσματα, στο κεφαλάρι του κρεβατιού, στα σεντόνια και όπου αλλού φανταστείτε! Το δωμάτιο θα πλημμυρίσει από μια «μαλακή» ροζ λάμψη. 







Συνδυάστε το ροζ με έπιπλα από μέταλλο!
Το χρυσό ή το ασημί μέταλλο κάνουν το ροζ να φαίνεται πιο «σοφιστικέ». Το χρυσό φύλλο στη ταπετσαρία της οροφής, στην τραπεζαρία της φωτογραφίας, ταιριάζει απόλυτα με τις παλιές vintage ροζ καρέκλες!











Βάλτε ροζ αξεσουάρ!
Ακόμη και ένα ροζ αξεσουάρ μπορεί να σπάσει  την μονοτονία σε ένα δωμάτιο. Αυτό το κοραλί-ροζ φωτιστικό, ζωντανεύει και αναδεικνύει  όλα τα μπλε χρώματα!










Επιλέξτε το για την κουζίνα!
Στην κουζίνα της φωτογραφίας, το ροζ  στοψυγείο, στις κουρτίνες, στον τοίχο και στο έργο τέχνης, προσθέτουν «ζωή» και μια ζεστή λάμψη σε αντίθεση με τους λευκούς τοίχους! Πολλές ιδέες για το πώς να χρησιμοποιήσετε το ροζ στην κουζίνα σας, μπορείτε να δείτε σε προηγούμενη ανάρτηση μας ΕΔΩ!







Χρησιμοποιήστε το ως ουδέτερο χρώμα!
Το ροζ κάνει εντύπωση από μόνο του, αλλά λειτουργεί επίσης καλά με το γκρι, το μαύρο, το μοβ, και πολλά άλλα χρώματα! Στο σαλόνι της φωτογραφίας, ένας κιτρινοπράσινος καναπές και ένα σκούρο πράσινο χαλί, κάνουν το ροζ, το ουδέτερο χρώμα του χώρου! Αυτή η ιδέα, μπορεί να υιοθετηθεί σε πολλά «σκηνικά» διακόσμησης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου