Σπίτια Διασήμων! Το εργένικο σπίτι του Matthew Perry!


Ο Matthew Perry ή “Τσάντλερ”, όπως έγινε γνωστός μέσω της σειράς «Τα φιλαράκια», είναι εργένης και φαίνεται από το σπίτι του! Ο δημοφιλής ηθοποιός αγόρασε πρόσφατα ένα νέο σπίτι στο Hollywood, το οποίο του κόστισε 8.65 εκατομμύρια δολάρια!



Το σπίτι χτίστηκε το 1962 και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η εντυπωσιακή θέα που ξεκινάει από το κέντρο του Los Angeles και φτάνει ως τον ωκεανό! Το σπίτι έχει αμερικανικά πατώματα από ξύλο καρυδιάς και όλες τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας! 
Διαθέτει 4 κρεβατοκάμαρες και 4 μπάνια. Η διακόσμηση των υπνοδωματίων είναι μοντέρνα και σε ύφος που ταιριάζει στο Hollywood!
Ο Matthew Perry θα έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει τις βουτιές του στην πισίνα του σπιτιού, καθώς και να χαλαρώνει στο πολυτελές spa που είναι εξοπλισμένο με ηλιακή θέρμανση και φυσικό αέριο. 
Υπάρχει επίσης μια αίθουσα πολυμέσων και διασκέδασης, σαν  “θέατρο”,  με καθίσματα από βελούδο για εννέα άτομα, σε ένα επίπεδο κάτω από την πισίνα! Η οθόνη μάλιστα έχει την δυνατότητα να “κλείνει” και να αποκαλύπτει ένα μεγάλο παράθυρο που έχει θέα όλο το Los Angeles!
Υπάρχουν επίσης τρία τζάκια, ένα εκ των οποίων είναι αίθριο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου