Διαχωριστικά χώρου!


Μην σπάτε το κεφάλι σας πως να διακρίνετε τους επιμέρους χώρους στο σπίτι σας. Σε ένα σπίτι που κάποιος χώρος μοιάζει αχανής και πελαγώνετε με το πώς και που πρέπει να χωρίσετε, βάλτε φαντασία και δημιουργείστε διαχωριστικά χώρου, χωρίς να χρειαστεί να χτίσετε τίποτα!

Χρησιμοποιήσετε στρατηγικά κάποια έπιπλα, αντικείμενα ή ελαφρές κατασκευές, που θα παίζουν τον ρόλο των ορίων και θα σας αφήνουν έναν χώρο ενιαίο και ευχάριστο.

  

Μια κατασκευή με ράφια, πάντα διαμπερής, χωρίς πλάτη, μπορεί να αποτελέσει ένα καλό σύνορο για δύο χώρους. Τα αντικείμενα των ραφιών είναι ορατά και από τις δύο πλευρές και ακριβώς επειδή η κατασκευή είναι διαμπερής, διατηρείται η οπτική επαφή μεταξύ των δύο χώρων και επίσης δεν μπλοκάρεται το φως!









Δείτε στην φωτογραφία, μια ωραία ιδέα για τον διαχωρισμό της κουζίνας! Έχει όλα τα οφέλη της προηγούμενης κατασκευής και επιπλέον είναι χρηστική για όλα τα μπουκάλια σας, αλλά και πολύ πρωτότυπη και δημιουργική!






Μια πολύ μικρή κατασκευή από γυψοσανίδα μπορεί να οριοθετήσει δύο διαφορετικές λειτουργίες στον χώρο. Δεν χρειάζονται βαριές και ογκώδεις κατασκευές για να πάμε τον χώρο εκεί που θέλουμε! Ένα μικρή παρέμβαση αρκεί!











Μια ελαφριά διαχωριστική κατασκευή με γυαλί αμμοβολή, ή ακόμα και έγχρωμο plexiglass για πιο προχωρημένες διακοσμήσεις, μας προσφέρει τον υποτυπώδη διαχωρισμό που ζητάμε, και πάλι χωρίς να χωρίζει αυστηρά τους δύο χώρους!






Η πιο ελαφριά κατασκευή! Στόρια από μπαμπού! Τι πιο φρέσκο, λιτό και ανάλαφρο για να δημιουργήσουμε ένα μικρό οπτικό σύνορο; Προσαρμόζονται πανεύκολα στην οροφή και το πιο βασικό, τα μαζεύουμε όποτε θέλουμε και οι δύο χώροι γίνονται αυτόματα ξανά ένας!






Στην αγορά φυσικά θα βρείτε πολλές λύσεις έτοιμων αντικειμένων που θα εξυπηρετήσουν τον σκοπό σας. Παρακάτω ένα από τα πολλά που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε. Όμορφο, μοντέρνο και, πάνω απ' όλα, «κινητό»!





Και για το τέλος, το παλιό καλό παραβάν! “All time classic” λύση, που ποτέ δεν παλιώνει! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε χώρο, ανάλογα με το στυλ του. Υπάρχουν παραβάν ρομαντικά και κλασσικά, υπάρχουν και άλλα σαν αυτό της φωτογραφίας, μοντέρνο και σύγχρονο. Και πάλι, αντικείμενο κινητό, που μπορούμε να προσαρμόσουμε και την έκτασή του, ανάλογα με το πόσο θα το διπλώσουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου