Τα σπίτια της παρέας από την ταινία “Sex and the city”! ΜΕΡΟΣ 3ο



Το τρίτο και τελευταίο μέρος από την περιήγηση στα σκηνικά της ταινίας «Sex and the City» είναι εδώ! Δείτε φωτογραφίες από τα υπόλοιπα σπίτια της παρέας! Μπορείτε να δείτε το διαμέρισμα της Carrie και του Big, καθώς και της  Charlotte  σε προηγούμενες αναρτήσεις μας εδώ http://petitemaisonblog.blogspot.com/2011/09/carrie-big-sex-and-city-2.html και εδώ http://petitemaisonblog.blogspot.com/2011/10/sex-and-city-2.html



Το διαμέρισμα της Miranda στο Brooklyn!


Η Μιράντα ζει με τον σύζυγό της, Steve, και του γιό της Brady. Δεν βλέπουμε μεγάλο μέρος από το σπίτι της στην ταινία, αλλά μας αρέσει αυτή η γωνιά της κουζίνας τους!




Το σπίτι της Samantha στο Malibu!



Η Samantha ζει με τον φίλο της Smith σε αυτό το υπέροχο σπίτι στο Malibu! Το σπίτι φαίνεται σαν σκηνικό από διαφήμιση παρά σαν ένα κανονικό σπίτι!
Το σύγχρονο σπίτι στην παραλία του Μαλιμπού διαθέτει γυάλινα μπαλκόνια και θέα στον ωκεανό!



Το σπίτι έχει τρία επίπεδα και είναι σχεδόν εξ’ ολοκλήρου από γυαλί, που ταιριάζει στην υπέροχη θέα που βλέπετε παντού τριγύρω!

Το εργένικο διαμέρισμα του Mr. Big!

 


Ο παραγωγός Michael Patrick King σχολιάζει: «Το διαμέρισμα του Big έπρεπε να είναι αρκετά σικ για να θες να ζήσεις σε αυτό αλλά και αρκετά μικρό για να μην μπορούν να ζήσουν εκεί μαζί με την Carrie! Είναι ένας «προσωρινός» χώρος για τον Big…" 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου