Πρωτότυπες ιδέες για το τι μπορείτε να κάνετε με ένα παλιό κάδρο!


Διαβάστε παρακάτω δύο πολύ όμορφες ιδέες για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε ένα παλιό σας κάδρο ή μια κορνίζα, που διαφορετικά θα κατέληγε στα σκουπίδια!

Μετατρέψτε μια κορνίζα σε σύγχρονο ράφι!
Τα ράφια ντύνουν τους τοίχους μας και οργανώνουν τα βιβλία ή τα μικροπράγματα μας. Γιατί λοιπόν να μην τα κάνουμε σημεία αναφοράς; Με αυτή την πρόταση δίνουμε στυλ και άποψη σε ένα χώρο, ενώ λειτουργεί και ιδανικά σαν αποθηκευτικός χώρος.

Έχει άποψη και είναι πολύ χρηστική. Διαβάστε πως θα την φτιάξετε. 

Θα χρειαστείτε:
1) Το πλαίσιο από ένα ξύλινο καφάσι ή ενός ξύλινου κουτιού, χωρίς την βάση του.
2Μια κορνίζα στο ίδιο μέγεθος σε λευκό χρώμα ή στο χρώμα που θέλετε.
3) Μερικά καρφάκια.
4) Λευκή μπογιά ή της αρεσκείας όμοια όμως με της κορνίζας.
5) Πινέλο.
6) Τα ξύλα από τον πάτο το κουτιού για να τα κάνετε ράφια.

Τα συναρμολογείτε βάζοντας την κορνίζα στο μπροστινό μέρος του κουτιού για να το κάνετε πιο εντυπωσιακό, καρφώνετε τα ραφάκια και το ράφι- κορνίζα είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει τα καλλυντικά σας στο μπάνιο, την αγαπημένη σας συλλογή στο σαλόνι ή τα βαζάκια με την ζάχαρη και τον καφέ στην κουζίνα σας!

Κάντε τα σκουλαρίκια σας έργο τέχνης!

Όλες οι γυναίκες αγαπάνε τα σκουλαρίκια όμως το θέμα είναι πως πάντα βρίσκονται ανοργάνωτα και μπερδεμένα μέσα σε κουτιά! Για να ξέρεις τελικά που βρίσκονται την στιγμή που θέλεις και επειδή δεν έχετε ούτε τον χώρο, αλλά ούτε τα υπέροχα stand που έχουν τα καταστήματα αξεσουάρ, διαβάστε μια χειροποίητη λύση που συνήθως τη βρίσκουμε σε μικρά μαγαζιά με χειροποίητα κοσμήματα.
Κρεμάστε λοιπόν τα σκουλαρίκια σας σε κάδρο και
φτιάξτε εύκολα ένα πρακτικό stand για αυτά!

Θα χρειαστείτε:
1) Μια ξύλινη κορνίζα στις διαστάσεις και στο στυλ που προτιμάτε.
2) Μερικές πρόκες και ένα σφυρί.
3) Δαντέλα ή τούλι, η σχοινί ή κοτόσυρμα, ή σύρμα ή ύφασμα ή δίχτυ.

Επιλέγοντας το background που σας αρέσει, από αυτά που αναφέρονται πιο πάνω, το σταθεροποιείτε πάνω στην κορνίζα και το υπέροχο, χρηστικό σας stand σκουλαρικιών είναι έτοιμο! Κρεμάστε στον τοίχο ή απλά ακουμπήστε το πάνω στον τοίχο. Και έτσι τα ζευγάρια σκουλαρικιών σας δεν θα ξαναχωρίσουν ποτέ.

Πηγή: jenny.gr