Σπίτια Διασήμων! Το σπίτι του Tom Ford στο Λονδίνο!


Το κομψό και σύγχρονο αρχοντικό του σχεδιαστή μόδας Tom Ford στο Chelsea του Λονδίνου, βρίσκεται σήμερα στην αγορά προς πώληση για περίπου $13 εκατομμύρια δολάρια!
Πρόκειται για ένα σπίτι το οποίο βρίσκεται πίσω από το δρόμο και παρέχοντας υψηλή ασφάλεια τοποθετείται πίσω από ένα ψηλό τείχος με διπλές πύλες. 
Το ακίνητο έχει πρόσφατα εκσυγχρονιστεί και είναι διακοσμημένο με τις υψηλότερες προδιαγραφές, σε ένα μοντέρνο και σύγχρονο στυλ, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά.




Είναι γνωστή η αγάπη του σχεδιαστή για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική. Έχει αναθέσει την διακόσμηση και την αρχιτεκτονική των σπιτιών του στην εταιρεία Marmol Radziner στο Los Angeles, στον Ισπανό αρχιτέκτονα Alberto Campo Baeza και στην Ιάπωνα αρχιτέκτονα Tadao Ando. 



Ο Ford έχει σχολιάσει ότι το αγαπημένο του μέρος στο σπίτι είναι η κουζίνα του και το υπνοδωμάτιο του!
Η κουζίνα είναι κομψή και με μοντέρνα εμφάνιση και μοιάζει αρκετά “αποστειρωμένη”! Δεν φαίνεται να επιτρέπονται τα ψίχουλα εδώ μέσα!







Λέει, επίσης, του αρέσει να εργάζεται με το laptop του στο δωμάτιο του και να κάθεται στο κρεβάτι με τα σκυλιά του δίπλα του. Έχει δηλώσει μανιακός όσον αφορά στην ύπαρξη επαρκούς φωτισμού, πράγμα που δεν φαίνεται ιδιαίτερα στην κρεβατοκάμαρα του! 





«Όλα τα σπίτια μου μοιάζουν μεταξύ τους», λέει ο διάσημος σχεδιαστής. «Έχω ένα πολύ συγκεκριμένο στυλ στο γούστο. Μου αρέσουν ορισμένα χρώματα και δεν μου αρέσει η ακαταστασία. Προτιμώ τις ευθείες γραμμές και περιστασιακά εφαρμόζω καμπύλες στην διακόσμηση. Αλλά  και αυτές θα πρέπει να είναι οι σωστές καμπύλες που  θα αντιπαρατίθενται σε κάτι πολύ απλό.»



Ο Tom Ford αναζωογόνησε την εταιρεία Gucci στη δεκαετία του 1990, όταν κανένας άλλος σχεδιαστής δεν ήθελε να την αναλάβει. Το 2004 έφυγε από την Gucci και την YSL για να ξεκινήσει το δικό του οίκο μόδας, Tom Ford!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου