Σπίτια Διασήμων! Το εξοχικό της Reese Witherspoon στην California!

Το σπίτι της γνωστής ηθοποιού Reese Witherspoon που βρίσκεται στο Ojai της Καλιφόρνια, φωτογραφήθηκε από το περιοδικό House Beautiful όταν αυτό ανήκε στην διακοσμήτρια Katryn Ireland η οποία ακολούθησε το country style με έντονες ισπανικές επιρροές! Απολαύστε τις φωτογραφίες παρακάτω!



Στο σαλόνι το πρώτο πράγμα που τραβάει τα βλέμματα είναι το εντυπωσιακό τζάκι με την επένδυση από πέτρα που δημιουργεί μια γωνιά χαλάρωσης.
Αλλάζοντας την επένδυση στο τζάκι, έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε το στυλ του δωματίου, μιας και συνήθως το τζάκι αποτελεί το κεντρικό σημείο κάθε χώρου.  Ακόμα και βάφοντας π.χ .την παλιά επένδυση από τούβλα, που συναντάμε πολύ συχνά σε ελληνικά σπίτια, σε λευκό χρώμα, αλλάζουμε άρδην τον χώρο, υιοθετώντας ένα πιο μοντέρνο country chic style! Το στυλ αυτό, συμπληρώνουν τέλεια τα αξεσουάρ τζακιού που θα βρείτε στην συλλογή της PetiteMaison.gr ΕΔΩ!



Στο δεύτερο καθιστικό οι ισπανικές επιρροές είναι κάτι περισσότερο από εμφανής σε έντονα πορτοκαλί χρώματα, και σε εντυπωσιακά χρωματιστά μοτίβα.

Η πέτρα που έχει επενδυθεί στην πόρτα που οδηγεί στον χολ  είναι ίδια με αυτή του τζακιού. Και η κλασσική κρεμάστρα στο χολ είναι πάντα απαραίτητη για να κρεμάμε τα πανωφόρια, μπαίνοντας στο σπίτι.

Η τραπεζαρία αποτελείτε από ένα απλό και κλασικό ξύλινο τραπέζι με εξίσου απλές ξύλινες καρέκλες. Το κιλίμι στο πάτωμα  σπάει την μονοτονία και δίνει χρώμα στο χώρο.





Η σκάλα που οδηγεί στον πάνω όροφο έχει επενδυθεί με πολύχρωμα πλακάκια χαρακτηριστικά της ισπανικής διακόσμησης, τονίζοντας έτσι την παλαιότητα του ξύλου, δίνοντας παράλληλα χρώμα και στυλ.







Το υπνοδωμάτιο αποτελείται από ένα εντυπωσιακό ξύλινο κρεβάτι που θα το χαρακτηρίζαμε πολύ κλασικό  αν δεν υπήρχε η έντονου χρώματος αντίθεση του μοντέρνου πίνακα στον τοίχο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου