Διακόσμηση με… Κρεμάστρες!

Διαβάστε πρωτότυπες ιδέες για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τις παλιές η περισσευούμενες κρεμάστρες σας! Συνηθισμένο και φτηνό αντικείμενο και ταυτόχρονα δημιουργικό!

Δημιουργήστε μια μικρή έκθεση έργων τέχνης τοποθετώντας poster, πίνακες ή φωτογραφίες σε κρεμάστρες αντικαθιστώντας τις κορνίζες! Η πολύχρωμη εκδοχή ταιριάζει σε μοντέρνα σπίτια ενώ  η ασπρόμαυρη σε κλασικά ή county style homes ενώ είναι μια πολύ καλή ιδέα για να "εκ θέσετε" τις ζωγραφιές των παιδιών σας σε ένα παιδικό δωμάτιο!






Οργανώστε τα προσωπικά αντικείμενα που χρησιμοποιείτε καθημερινά τοποθετώντας στο χολ ή την κρεβατοκάμαρα αυτή την υπέροχη διακοσμητική και παράλληλα χρηστική κρεμάστρα για την τσάντα σας και το παλτό σας!  Θα το κατασκευάσετε εύκολα και οικονομικά κόβοντας τρεις ή περισσότερες κρεμάστρες από την μία πλευρά και στερεώνοντας τις πάνω σε ένα κομμάτι ξύλου! 

Στερεώστε στον τοίχο δύο ξύλινες κρεμάστρες ανάποδα χρησιμοποιώντας βίδες, αφήνοντας λίγα εκατοστά απόστασης από τον τοίχο, και δημιουργείστε μια διαφορετική εκδοχή διακοσμητικής και παράλληλα χρηστικής κρεμάστρας που εκτός από τις πετσέτες του μπάνιου μπορείτε να κρεμάσετε και mini ψάθινα καλαθάκια για να αποθηκεύετε τα καλλυντικά σας!

Οργανώστε έξυπνα τα αξεσουάρ σας έτσι ώστε να μην μπερδεύονται, τοποθετώντας μικρά γατζάκια σε ξύλινες κρεμάστρες! Αποθηκεύστε τις ζώνες, τα σκουλαρίκια σας ή τα κολιέ. 
Δώστε ρομαντικό ύφος στον χώρο σας, κατασκευάζοντας μια καρδιά που θα διακοσμήσει το υπνοδωμάτιο! Από μια λυγισμένη μεταλλική κρεμάστρα, θα δέσετε διαδοχικά μικρές υφασμάτινες κορδέλες. Πανεύκολο!
Αποθηκεύστε τα περιοδικά ή τα βιβλία που διαβάζετε , είτε κρεμώντας τα απλά σε μια ξύλινη κρεμάστρα είτε τοποθετώντας τα σε μια μεταλλική την οποία έχετε λυγίσει όπως βλέπετε στην φωτογραφία.

Και επειδή όταν διαβάζετε βιβλία κάποιοι από σας χρειάζεστε γυαλιά, χρησιμοποιήστε μία κρεμάστρα για να αποθηκεύετε τα γυαλιά οράσεως ή ηλίου, για να ξέρετε πάντα που βρίσκονται!

Πηγή: styleitchic.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου