Σπίτια Διασήμων! Η έπαυλη του Bruce Willis!

Ο γνωστός ηθοποιός, Bruce Willis έχει ένα από τα πιο ακριβά και όμορφα σπίτια στην περιοχή Sun Valey του Idaho. Αποφάσισε όμως να την πουλήσει. Η έπαυλη κοστίζει 15 εκατομμύρια δολάρια!  Ο σταρ του Χόλιγουντ την αγόρασε το 2003 προχωρώντας σε ριζική ανακαίνιση τόσο της κύριας έπαυλης (780 τετραγωνικών μέτρων), όσο και του ξενώνα, ενώ έχτισε και ένα χώρο που αργότερα έκανε γυμναστήριο. 

                            


Εκτός από 6 υπνοδωμάτια και 6 μπάνια, το σπίτι έχει θερμαινόμενα πατώματα, θολωτές οροφές, ένα εντυπωσιακό ντους ατμού από γρανίτη.Luxe livin, θερμαινόμενη πισίνα και καταρράκτες που περιβάλλονται από πολλές θερμαινόμενες "λίμνες κολύμβησης" και πολλά άλλα!
Πέτρα, ξύλο και μια τεράστια πισίνα να πλαισιώνει το όμορφο και ζεστό σπίτι...  
Ένα home χαμάμ στα αριστερά! Καθαρές γεωμετρικές γραμμές κι ένα παράθυρο να σε συνδέει με τη φύση. Το χιόνι στην προκειμένη περίπτωση. 

Απολαύστε τις φωτογραφίες παρακάτω!





Τεράστιοι κορμοί δέντρων ως βασικό στοιχείο της διακόσμησης του χώρου, μεγάλα παράθυρα για να επιτρέπει στο φως να μπει και πέτρινο τζάκι. Γούνινο κάλυμμα για το κρεβάτι έρχεται να συμπληρώσει την cosy αισθητική του σπιτιού. Και μόνο που το βλέπεις αποπνέει ζεστασιά. Ό, τι ακριβώς χρειάζεσαι όταν έξω έχει χιόνι... 




Ένα πορτατίφ στον νιπτήρα του μπάνιου. Ένα διακοσμητικό τερτίπι που το έχουμε συναντήσει και σε άλλα σπίτια επωνύμων. Βασική προϋπόθεση βέβαια οι τεράστιοι χώροι. Η ξύλινη κουζίνα μας παραπέμπει... στο δάσος και ταιριάζει απόλυτα με τον χαρακτήρα  του σπιτιού αλλά και το location. Ένα πράγμα που φροντίζουν πάντα οι αρχιτέκτονες, αλλά και οι διακοσμητές είναι το σπίτι να εντάσσεται αρμονικά στο περιβάλλον.




Ένα τζάκι στην κρεβατοκάμαρα είναι πραγματικά ονειρικό. Το ξύλο κάνει το χώρο πιο φιλόξενο και οι υφασμάτινες λεπτομέρειες που κρέμονται από τον ουρανό του κρεβατιού προσθέτουν μια πινελιά χρώματος. 



Η άνεση είναι το ζητούμενο. Αναπαυτικοί καναπέδες συνδυάζουν την country γεύση με την πολυτέλεια.


Ο Bruce φρόντισε να υπάρχουν παντού παράθυρα ώστε σε κάθε χώρο του σπιτιού να υπάρχει επαφή με τη φύση!




Αίσθηση εξοχής, όρεξη για cocooning... Ο στόχος του επαγγελματία που ανέλαβε να διακοσμήσει το χώρο -προφανώς- επετεύχθη.


Άλλο ένα υπέροχο πέτρινο τζάκι! Πέτρα, ξύλο, φωτιά, νερό (της πισίνας)... Τα στοιχεία που πρωταγωνιστούν και συνθέτουν έναν χώρο που αν και τεράστιος τον χαρακτηρίζει η ζεστασιά, η αρμονία, οι καθαρές γραμμές, οι γήινοι τόνοι!












Πηγή: tlife.gr