Ζώδια και Διακόσμηση! Δίδυμος!

Ο καθρέφτης της ψυχής μας, εκτός από τα μάτια μας είναι και ο χώρος που μένουμε. Δείξε μου το σπίτι σου, να σου πω τι ζώδιο είσαι… θα λέγανε κάποιοι! Το ζώδιο που ανήκουμε, έχει να μας πει αρκετά για την διακόσμηση του σπιτιού μας γιατί εντός του κινούμαστε, εργαζόμαστε, διδασκόμαστε, διασκεδάζουμε, τρώμε… εν ολίγοις, ζούμε! 

Πώς λοιπόν το κάθε ζώδιο «στολίζει» τον προσωπικό του χώρο; Διαμορφώστε και εσείς το σπίτι σας σύμφωνα με το χάρτη σας!

Στην σημερινή ανάρτηση έχει σειρά ο Δίδυμος!





Δίδυμος! Επιστροφή στο μέλλον!

Είναι από τη φύση τους λάτρεις της τεχνολογίας και των gadgets. Το σπίτι τους σίγουρα θα είναι γεμάτο με οθόνες 3D, LCS, hi tech ηχοσυστήματα και πάσης φύσεως gadget. Είναι από τα άτομα που θα τολμούσαν τα έντονα χρώματα στους τοίχους, όπως και να δουλέψουν τους τοίχους με ειδικές τεχνοτροπίες και  να φτιάξουν τα διπλάσια ράφια από αυτά που υπολογίζουν. Άλλωστε που θα βάλουν όλα αυτά τα περιοδικά που μαζεύουν;  Τους ταιριάζει σπίτι με πολλά επίπεδα, μεζονέτες και γενικά χώροι με αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον. Για το υπνοδωμάτιο τους επιλέγουν Ιαπωνικό στιλ και παίζουν με τον φωτισμό σε όλο το σπίτι!


Επικοινωνιακός, άμεσος, ευέλικτος, αλλά και διπλοπρόσωπος! Είναι ταραχώδης και περιπλέκεται μεταξύ αυτό που θέλει, αυτού που εννοεί και αυτού που στο τέλος θα κάνεις και θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που οι άλλοι αναμένουν. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι το αντίθετο της ησυχίας, της καρτερικότητας, της ανίας και της χαλάρωσης, θέλει φως και ανοιχτό περιβάλλον, ζωηρά χρώματα όπως το κίτρινο, αλλά πολύπλευρος όπως είναι και απεχθάνεται τη ρουτίνα μπορεί μέσα σε μια στιγμή να αλλάξει τα πάντα, τα έπιπλα, τα χρώματα και πριν προλάβει να τελειώσει να καταλάβει πως δεν είναι αυτό που του ταιριάζει και να αλλάξει και πάλι. Νομίζει πως το τέλειο βρίσκεται πάντα δίπλα του, αλλά όλο του διαφεύγει! Δεν πειράζει όμως γιατί έχει ακόρεστη διάθεση για αλλαγές και έτσι θα δοκιμάσει πολλούς συνδυασμούς.
Οι Δίδυμοι αισθάνονται το ίδιο ευτυχισμένοι είτε κατασκηνώνοντας στο δάσος, είτε διανυκτερεύοντας σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων με τζακούζι. Όταν επισκέπτεσαι το σπίτι τους, είναι σα να βλέπεις λίγο και απ’ τα δύο. Η κουζίνα είναι υπερπολυτελής, το μπάνιο ταπεινό, και η κρεβατοκάμαρα, είναι κάτι ανάμεσα!

Τα χρώματα που τους ταιριάζουν είναι το λαχανί, το πορτοκαλί, το τιρκουάζ και όλα τα φλούο χρώματα.

Ο μοντέρνος Δίδυμος θέλει χρώμα στην ζωή του. Σε χρώματα πράσινα, πορτοκαλί και μωβ θα είναι μερικά από τα πρωτότυπα αξεσουάρ που θα δείτε να διακοσμούν το χώρο του. Και βέβαια, αποκλείεται να πάτε στο σπίτι του του και να μην βρείτε ένα μεγάλο μπαλκόνι με θέα, αφού θέλει πάντα ανοιχτούς χώρους.


Παιδικό δωμάτιο για ένα μικρό Διδυμάκι!
Οι παστέλ αποχρώσεις του μπλε και του κίτρινου, καθώς επίσης και χρώματα που ηρεμούν το παιδί, όπως πράσινο ή γαλάζιο, είναι η προτεινόμενη παλέτα για το δωμάτιο ενός μικρού δίδυμου. Είναι έξυπνα και τους αρέσει να κάνουν πολλές ερωτήσεις. Ασχολούνται ταυτόχρονα με πολλά πράγματα, και δύσκολα συγκεντρώνονται σε μια ασχολία.
Όντως εξωστρεφή και επικοινωνιακά ζώδια οι μικροί δίδυμοι χρειάζονται χώρο για τις κοινωνικές τους επαφές. Οτιδήποτε υπάρχει στο δωμάτιό τους (κουτιά ή ράφια) που τα βοηθάει να οργανωθούν είναι απαραίτητο. Δώστε τους χώρο να μπορούν να κάνουν τις κατασκευές τους και αφήστε τους να εκφραστούν. Οι φωτογραφίες με συγγενείς και φίλους γύρω τους θα τους δώσουν ιδιαίτερη χαρά.


Το γραφείο ενός Διδύμου! Διαφάνεια και Φως!

Ένας λιτός χώρος με άπλετο φως που θα επιτρέπει την ποικιλία, την αλλαγή και την επικοινωνία θα είναι το γραφείο ενός Διδύμου. Μεγάλες τζαμαρίες, γυάλινες οροφές  που αφήνουν το φως να λούζει τον χώρο θα ήταν ιδανική επιλογή ενώ δεν θα πρέπει να λείπουν τα μεγάλα και πολλά ράφια που θα φιλοξενούν τις συλλογές των βιβλίων και των περιοδικών τους.
Μικρές πινελιές χαρούμενων διαφορετικών χρωμάτων φωτίζουν την παιγνιδιάρικη ιδιοσυγκρασία των Δίδυμων ενώ υπάρχει η ανάγκη για ύπαρξη πολλών καθισμάτων. Οι Δίδυμοι τρελαίνονται για μικρές συγκεντρώσεις και κουβέντα  και το γραφείο  τους θα αποτελούσε  τον ιδανικό χώρο για ατελείωτο κουτσομπολιό.

Τέχνη και διακοσμητικά στοιχεία!
Φωτεινές προβολές σε τοίχους ή την οροφή σαν μορφή πίνακα, όπου μέσω χειρισμού προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων αλλάζει εικόνες και χρώμα, δημιουργώντας ένα πολυποίκιλο φάσμα  εικόνων που υποστηρίζει την ανάγκη αλλαγής και κίνησης ενός Διδύμου.
Αντικείμενα από γυαλί και μέταλλο θα διακοσμούν το γραφείο ενώ η τοποθέτηση καθρεπτών  θα έδινε μια ψευδαίσθηση του χώρου και θα αντικατόπτριζαν την δυαδική φύση του ζωδίου.


Πηγή: astrology.gr