15 Μυστικά Διακόσμησης! Μέρος 2ο

Διαβάστε την συνέχεια από τα "Μυστικά Διακόσμησης" που αγαπήσατε σε προηγούμενη ανάρτηση μας ΕΔΩ! Αφήστε την επιλογή χρωμάτων για το τέλος, συνδυάστε διαφορετικά στυλ στα καθίσματα και μην ξεχάσετε τον κρυφό φωτισμό μέσα στα ντουλάπια!
Οι καλύτερες συμβουλές και κόλπα που κανείς δεν θα σας πει ποτέ για τη διακόσμηση! Συνεχίζουμε με το μυστικό, νούμερο 8!8. Μην βάλετε καναπέ!
Δεν υπάρχει κανένας κανόνας που λέει ότι ένα καθιστικό πρέπει να έχει οπωσδήποτε έναν καναπέ!
9. Συνδυάστε διαφορετικά στυλ!
Ένα κρεβάτι με ουρανό, θα ταιριάξει τέλεια μία κατά τα άλλα μοντέρνα κρεβατοκάμαρα!
10. Φωτίστε επαρκώς!

Τέσσερα φωτιστικά είναι καλύτερα από δύο. Χρειάζεται το φυσικό φως του περιβάλλοντος για να φτιάξει την διάθεση σας και το άμεσο τεχνητό φως για να σας βοηθήσει στην ανάγνωση!

11. Διπλώστε τα ριχτάρια σας!

Κρατήστε τα ριχτάρια σας υπό έλεγχο! Διπλώστε τα στο  μήκος τους κατά το ήμισυ και έπειτα κρύψτε τα σε μαξιλάρια στον καναπέ σας!

12. Ντύστε τα έπιπλα σας!

Πάρα πολλες καρέκλες και πόδια από καθίσματα και τραπέζια μπορούν να κάνουν ένα δωμάτιο "νευρικό". Ντύστε κανα δυο από αυτά και θα κάνετε τον χώρο σας να μοιάζει πιο γήινος!

13. Βάλτε Φυτά!

Τίποτα δεν μαλακώνει περισσότερο μια μοναχική γωνιά σε μια μεγάλη αίθουσα από ένα φυτό σε μια γλάστρα!


14. Αναμείξτε το στυλ των καθισμάτων σας!

Μπερδέψτε διαφορετικά στυλ στα καθίσματα του τραπεζιού σας! Δεν γίνεται να έχετε οκτώ ίδιες καρέκλες στο σαλόνι σας!15. Μην ξεχνάτε τον φωτισμός της ντουλάπας σας!

Αγαπάτε τις ντουλάπες σας; Βάψτε τις, βάλτε ταπετσαρίες και κολλήστε εικόνες για να εμπνευστείτε! Και σίγουρα το φως μπορεί να το κάνει αυτό!