Ζώδια και Διακόσμηση!Κριός!

Ο προσωπικός χώρος αποτελεί για τον καθένα από εμάς ένα καλά οργανωμένο καταφύγιο όπου μπορούμε να ασχοληθούμε με ό,τι αγαπάμε, να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε τους ανθρώπους που μας ικανοποιούν με τη συντροφιά τους. Μοιάζει με το «ρούχο» που μας αρέσει περισσότερο να φοράμε και αυτό γιατί αντανακλά την αισθητική, το γούστο και κατά επέκταση στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς μας.
Τα γούστα μας, οι δυνατότητες και τα ταλέντα μας είναι γραμμένα στ' αστέρια - γιατί όχι και η εικόνα του ιδανικού σπιτιού μας;
Διαβάστε παρακάτω για την διακόσμηση και το σπίτι ενός Κριού!

Κριός! Παιδί χαρά γεμάτο!

Τους  αρέσει η άνεση και η ελευθερία κινήσεων. Με ζωηρά χρώματα όπως είναι το κίτρινο και το πορτοκαλί μπορούν να πετύχουν την οπτική μεγέθυνση του χώρου τους και να τονώσουν ταυτόχρονα την όρεξη των καλεσμένων τους. Η επιλογή ενός κατακόκκινου καναπέ ή ενός love seat, καθώς και μερικά μοντέρνα κομμάτια που να συνδυάζουν μέταλλο με πρωτότυπα υλικά, θα εντυπωσιάσουν τους πάντες. Στο υπνοδωμάτιο τους, όσο και αν τους εξιτάρει η ιδέα των κόκκινων αποχρώσεων και της animal print διακόσμησης, πρέπει να διατηρήσουν το χώρο σε χαμηλό τόνο γιατί είναι ο χώρος που πρέπει να χαλαρώνουν και λιγάκι!

Ο Κριός είναι η πεμπτουσία του μινιμαλισμού. Στερεώνει έναν καμβά αφηρημένης τέχνης πάνω στον τοίχο, ρίχνει ένα μαξιλάρι στο έδαφος και το ονομάζει καθιστικό. Κοιμάται στο πάτωμα και μαγειρεύει σ΄ένα κατσαρόλι. Κι όμως… φαίνεται τόσο διαβολεμένα ευχαριστημένος, που κάνει τους επισκέπτες του να ανησυχούν που δεν βολεύονται με τόσα λίγα!

Αν μπήκες στο σπίτι ενός Κριού, θα το καταλάβεις αμέσως από τα έντονα χρώματα στους τοίχους και τα έπιπλα του. Το κόκκινο είναι το αγαπημένο του χρώμα και μπορεί συχνά τα έπιπλα και κάδρα να μην έχουν αρμονία μεταξύ τους, αλλά λίγο απασχολεί αυτό τον παρορμητικό Κριό.

Μπροστάρης, πρωτοπόρος και ενθουσιώδης καθώς είναι, επιθυμεί από το χώρο του κάτι που να μην τον περιορίζει και να αρμόζει με τη ζωντάνια και την ενεργητικότητα που εκπέμπουν αυτά τα άτομα! Θέλουν όμως και μια ήσυχη γωνιά για να κάνουν τον καταλογισμό το πόσο απερίσκεπτος ήταν την ημέρα που πέρασε, μιας και αυτό το ελάττωμα τους χαρακτηρίζει!

Παιδικό δωμάτιο για ένα μικρό Κριαράκι!
Τι καλά! Έχετε αποκτήσει ένα μικρό κριαράκι. Ε, να ξέρετε λοιπόν πως το μικρό σας είναι γεμάτο ενέργεια και θέλει να είναι αυτόνομο και ανεξάρτητο. Αγαπάει την κίνηση, και εσείς σαν τρυφεροί γονείς, συχνά πέφτετε στην παγίδα να γίνεστε υπεπροστατευτικοί μαζί του. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη δημιουργία του ιδιωτικού χώρου τους λοιπόν είναι η εξασφάλιση ενός άνετου δωματίου μέσα στο οποίο να μπορεί να κινείται ελεύθερα.
Μια δεύτερη βασική προϋπόθεση είναι η ασφάλεια, πράγμα που μπορούμε να επιτύχουμε χρησιμοποιώντας μαλακά μικροέπιπλα και προστατευτικές μεμβράνες όπου αυτό είναι απαραίτητο. Οι χώροι σε απαλές αποχρώσεις του πράσινου και του γαλάζιου, οι αφίσες με τοπία και αυτοκινητάκια, οι μαλακές μαξιλάρες και οι άνετοι χώροι βοηθούν τα γεμάτα ενέργεια κριαράκια σας να εκτονώνονται.

Το γραφείο ενός Κριού! Red Colour Fantasy!O Άρης κυβερνήτης του ζώδιου δίνει τις λέξεις κλειδιά που χαρακτηρίζουν το γραφείο ενός Κριού: δράση και αφθονία κίνησης. Το γραφείο φτιαγμένο από μέταλλο, έχει σύγχρονες δυνατότητες ενώ κινείται σε καθαρές γραμμές δίνοντας την αίσθηση ότι υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος.
Δεν θα λέγαμε ότι κλίνει προς το interior design, αλλά σε έναν χαρακτήρα πιο φυσικό που έρχεται κοντύτερα στον χαρακτήρα του. Απαραίτητο συμπλήρωμα στον χώρο ένα κομμάτι που να υποδηλώνει την πύρινη φύση του, όπως π.χ. μια θερμάστρα ξύλου η ένα τζάκι.
Οι σχεδόν αυστηρές μινιμαλιστικές γραμμές της επίπλωσης  αποκτούν ενέργεια από το  κατακόκκινο  χρώμα που συνοδεύει τις λεπτομέρειες του γραφείου.


Τέχνη και διακοσμητικά στοιχεία!
Αιχμηρά αντικείμενα όπως χαρτοκόπτες, κοπίδια και ψαλίδια βρίσκονται εν αφθονία ενώ τον τοίχο ίσως στολίζουν μαχαίρια και ξίφη σε μεγάλο μέγεθος. Αν αυτά τα κομμάτια συνέβαλαν και με κάποιο τρόπο στην «καταπολέμηση» της ιστορίας, τότε είναι ακόμη καλυτέρα γιατί τους αρέσει κάθε τέχνη ή διακόσμηση  που δείχνει εντυπωσιακή, τολμηρή και πρωτοπόρα ενώ αναδεικνύει την φύση του «πολεμιστή» που έχουν μέσα τους.

Πηγή: astrology.gr