To Νέο Ρετιρέ της Anne Hathaway Αγγίζει την Κορυφή!



H Anne Hathaway, που γνωρίσαμε μέσα από τις ερμηνείες στο «Το Ημερολόγιο μιας Πριγκίπισσας», στο «Ο Διάβολος Φοράει Prada» και τους «Άθλιους», πρόσφατα δηλώσε ότι είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί. 


Αλλά το μωράκι δεν είναι το μόνο καινούριο πράγμα στη ζωή της ηθοποιού μιας και, σύμφωνα με πηγές, η Anne Hathaway και ο σύζυγός της, Adam Shulman, περιμένουν να μπουν στο νέο τους σπίτι!





Το σπίτι βρίσκεται στο λουσάτο Upper East Side στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης και στεγάζεται στον τελευταιό όροφο μιας γεωργιανής έπαυλης, η οποία χτίστηκε το 1904. 







Το ρετιρέ διαθέτει πολλές μικρές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες που το κάνουν να μοιάζει –κυριολεκτικά– κουκλίστικο. Τι εννοούμε με αυτό; Πάρτε για παράδειγμα τους φεγγίτες, τα μικρά αλλά πανέμορφα μπαλκόνια του και, κυρίως, την εντυπωσιακή ταράτσα η οποία προσφέρει απίστευτη θέα στην πόλη!




Μην αφήσετε αυτά τα στοιχεία να σας ξεγελάσουν μιας και το σπίτι είναι σοκαριστικά μικρό για μια σταρ του βεληνεκούς τους Anne Hathaway-η έκτασή του αγγίζει μόλις τα 111 τ.μ., περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια, και είναι σημαντικά μικρότερο από το διαμέρισμα που διατηρούσε η ηθοποιός στο Brooklyn μέχρι το 2014.




Γιατί το ζευγάρι δέχτηκε να βάλει τις μεγάλες προσωπικότητές του σε ένα τόσο μικρό χώρο; Οι φήμες λένε ότι η Anne Hathaway και ο σύζυγός της δε θα μετακομίσουν εκεί σε μόνιμη βάση. Εμείς, πάντως, μάθαμε ότι το ζευγάρι είναι σε συζητήσεις για να αποκτήσει το δικαίωμα να χτίσει κι άλλον όροφο, οπότε αυτό το ρετιρέ είναι μάλλον μόνο η αρχή για να επεκταθούν (λίγο) πιο πάνω.


Πηγή:myself.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου