15 ρομαντικοί προορισμοί για του Αγ. Βαλεντίνου.

Η Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου έφτασε κι εάν αναζητάτε ακόμη τον ιδανικό προορισμό για να χαρείτε τον έρωτά σας μην ψάχνετε άλλο.

Διαβάστε τις 15 πιο ρομαντικές αποδράσεις που θα μπορούσατε να φανταστείτε ποτέ από το Airbnb. 


ΤΟ ΡΟΖ ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ
Τοποθεσία: Βέστμπι, Άκερσους, Νορβηγία
Υπήρξε κάποτε το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του αρχηγού της πυροσβεστικής του Γκέτεμποργκ και σήμερα έχει μετατραπεί σε ένα εναλλακτικό και πρωτότυπο μαγικό κρησφύγετο που προσφέρει και πρωϊνό μέσα στη φύση. 

Το σχετικά πρωτόγονο εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τρία άτομα και διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως internet και πάρκινγκ για άλλα αυτοκίνητα. Βρίσκεται μέσα στο δάσος 150 μέτρα από την παραλία. 


ΠΑΛΙΟΣ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤ
Τοποθεσία: Μπένεντεν, Ηνωμένο Βασίλειο
Με τη δρύινη εξωτερική του σκάλα, ο τετραόροφος αυτός μύλος αποτελεί ιδανική επιλογή για ζευγάρια που αναζητούν κάτι διαφορετικό. Ο χώρος έχει σχεδιαστεί με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και διαθέτει όλες τις απαραίτητες ανέσεις για τους επισκέπτες. 


Το υπνοδωμάτιο είναι πολύ ευρύχωρο και διαθέτει ένα king size κρεβάτι στη μέση. Σε μια γωνιά του θα βρείτε έναν μπρούτζινο νιπτήρα και πρωτότυπο σύστημα για να κρεμάτε τα ρούχα σας. Υπάρχει μπαλκόνι γύρω από το πρώτο επίπεδο του κτιρίου. 

Τα ξύλινα έπιπλα ταιριάζουν απόλυτα με το περιβάλλον. Η τραπεζαρία χωρά με άνεση τέσσερα άτομα και διαθέτει και δερμάτινο καναπέ. Ο μύλος διαθέτει και κήπο με μια μεγάλη παλιά μηλιά, ιδανικό μέρος για μπάρμπεκιου. 

ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΟΣ ΘΟΛΟΣ ELQUIDOMOS
Τοποθεσία: Παϊγκουάνο, Κοκίμπο, Χιλή 
Εάν σας αρέσει να μελετάτε μαζί τα άστρα από το κρεβάτι σας, τότε το Elqui Domos, ένα από τα επτά ξενοδοχεία τέτοιου τύπου στον κόσμο, είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Οι γεωδαιτικοί αυτοί θόλοι είναι χωρισμένοι σε δύο επίπεδα, στο πρώτο θα βρείτε το καθιστικό και το μπάνιο και στο δεύτερο το κρεβάτι με την ανοιγόμενη οροφή που θα σας χαρίσει μια μαγική εικόνα του ουρανού. 
Η τοποθεσία αποτελεί ιδανικό προορισμό για εκείνους που τους αρέσει να μελετούν τα άστρα. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να κάνετε ιππασία τη νύχτα καθώς και περιηγήσεις αστρονομικού ενδιαφέροντος μιας ώρας με ειδικό και τηλεσκόπιο. 

ΟΙ ΚΑΛΥΒΕΣ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΚΑΙ
Τοποθεσία: Χιστ, Σκωτία
Βρίσκονται στο γραφικό νησί Σκάι και είναι το τέλειο μέρος για ερωτευμένους που έχουν ανάγκη να ξεφύγουν από όλα. Μικρές αλλά απόλυτα άνετες οι δυο αυτές καλύβες διαθέτουν σόμπα με ξύλα, ηλεκτρικό, ζεστό νερό, σύνδεση 3G και πολλά μέρη για φαγητό. Οι καλύβες βρίσκονται μακριά από τη φασαρία της πόλης και έχουν εκπληκτική θέα στα πανέμορφα βουνά που βρίσκονται γύρω τους. 

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΕ ΚΗΠΟ
Τοποθεσία: Φλωτεντία, Τοσκάνη, Ιταλία
Το διώροφο αυτό διαμέρισμα βρίσκεται στην ιστορική πόλη της Φλωρεντίας και θα σας χαρίσει μια άνετη και ευχάριστη διαμονή. Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, όμορφα επιπλωμένα και ο ρομαντικός κήπος είναι ιδανικός για βόλτες τη νύχτα. 
Το διαμέρισμα αυτό με τα δυο επίπεδα διαθέτει υπνοδωμάτιο, μπάνιο και στο κάτω επίπεδο καθιστικό με τζάκι. 

ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΚΕΑΛΑΚΕΚΟΥΑ
Τοποθεσία: Κάπτεν Κουκ, Χαβάη, ΗΠΑ
Ιδανικό μέρος για μήνα του μέλιτος μιας και όσοι μένουν εδώ ξυπνούν με τον ήχο των κυμάτων και τα τιτιβίσματα των πουλιών. Το εξοχικό αυτό σπίτι απέχει μια ανάσα από την παραλία στο ιστορικό χωριό Ναπούπου. 
Το μοναδικό αυτό μέρος έχει ξυλόγλυπτα από τικ και είναι κάτω από μια μεγάλη συκιά. Διαθέτει τροπικό κήπο με λίμνη, περίπτερο και μπάρμπεκιου. Το Παραλιακό Πάρκο Μανίνι απέχει ελάχιστα και εκεί μπορείτε να οργανώσετε πικνίκ, να κολυμπήσετε και να παρατηρήσετε τις χελώνες. 

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
Τοποθεσία: Όξφορντ, Αγγλία
Tο συγκεκριμένο στούντιο είναι η ιδανική επιλογή για τα ζευγάρια που θέλουν να νιώθουν σπίτι τους, μακριά από το σπίτι τους. Το επάνω επίπεδο του διαμερίσματος έχει θέα στο ποτάμι. Το διαμέρισμα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και έχει όλες τις απαραίτητες ανέσεις. Διαθέτει ιδιωτική βεράντα τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω επίπεδο με θέα το ποτάμι καθώς και μπάρμπεκιου. 

ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ
Τοποθεσία: Βερολίνο, Γερμανία
Το ρομαντικό αυτό διαμέρισμα βρίσκεται στην περίφημη γειτονιά Bergman Kiez στο Βερολίνο. Το σπίτι είναι λευκό με κόκκινες πινελιές. Το υπνοδωμάτιο και το καθιστικό βρίσκονται στον ίδιο χώρο και διαθέτει ένα μεγάλο ρομαντικό κρεβάτι στο κέντρο. Η γειτονιά προσφέρει πολλές επιλογές για ρομαντικά δείπνα καθώς και βόλτες στα μαγαζιά. 

(Α)ΡΟΜΑ(Ν)ΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟΣΠΙΤΟ
Τοποθεσία: Σαν Σαλβατόρε Μονφεράτο, Αλεσάντρια, Ιταλία
Το εντυπωσιακό αυτό δενδρόσπιτο έχει πανοραμική θέα των γύρω λόφων και των πανέμορφων δένδρων όπως οι κέδροι του Λιβάνου, οι μανόλιες κ.α. Εκεί μπορείτε επίσης να απολαύσετε βόλτες στη φύση, ποδηλατάδες και επισκέψεις σε οινοπαραγωγούς. 
Η περιοχή είναι γνωστή για τα εξαιρετικής ποιότητας κρασιά της. Το εσωτερικό του δενδρόσπιτου είναι ευρύχωρο, όμορφα επιπλωμένο και ιδιαίτερα καθαρό. 

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΓΟΥΝΤΣΤΟΚ
Τοποθεσία: Γούντστοκ, Αγγλία
Το συγκεκριμένο κτίριο ήταν γνωστό ως οι "Έξι Καμπάνες" κατά τον 18ο αιώνα και ήταν πανδοχείο για τους ταξιδιώτες που πήγαιναν από το Λονδίνο στο Στάνφορντ. Η είσοδος στο διαμέρισμα  γίνεται μέσω δικιάς του σκάλας από κοινόχρηστο κήπο. Το διαμέρισμα έχει πολλές ανέσεις όπως πάρκινγκ με ηλεκτρονική είσοδο, καθιστικό με θολωτό ταβάνι και ξεχωριστή γκαρνταρόμπα. Το υπνοδώματιο είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο και διαθέτει άνετο king size κρεβάτι. Το καθιστικό είναι όμορφα επιπλωμένο με άνετα έπιπλα. 

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΕ ΠΑΠΙΕΣ
Τοποθεσία: Τσέλτενχαμ, Αγγλία
Βρίσκεται στα Βόρεια Κότσγουολντς και το εξοχικό αυτό είναι μοναδικό για χαλάρωση. Διαθέτει μπάρμπεκιου και εξωτερικό τζάκι για να απολαμβάνετε το ηλιοβασίλεμα. Διαθέτει δύο ευρύχωρα, όμορφα διακοσμημένα υπνοδωμάτια κι ένα άνετο καθιστικό. Η οροφή είναι ξύλινη με μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν το φως του ήλιου να μπει σε όλο το σπίτι. 

ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΜΠΑΙΡΟΝ
Τοποθεσία: Γκουνενγκέρι, Αυστραλία
Το μέρος αυτό είναι ιδανικό για όσους αγαπούν την απομόνωση και τη φύση. Το ρομαντικό αυτό καταφύγιο βρίσκεται στην καρδιά ενός υποτροπικού δάσους κοντά στον κόλπο Μπάιρον. Εδώ μπορείτε να απομονωθείτε και να ζήσετε μοναδικές στιγμές. Το σπίτι διαθέτει επίπεδη τηλεόραση, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και άνετο καθιστικό. Το υπνοδωμάτιο βρίσκεται σε ξεχωριστό χώρο και έχει μοναδική θέα του δάσους και της πισίνας. Η όλη κατασκευή ειναι φιλική προς το περιβάλον και κάνει χρήση της ηλιακής ενέργειας για τις καθημερινές της ανάγκες. 

TΟ ΠΑΛΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Τοποθεσια: Έντιμπεργκ, Αγγλία
Θέλετε να ξαναζήσετε τα ανέμελα σχολικά σας χρόνια ζώντας μια νύχτα σε αυτό το ιστορικό σχολείο; Tο μικρό αυτό στούντιο βρίσκεται κοντά στο Πάρκο Χόλιρουντ και είναι ιδανικό για δύο άτομα. Η διακόσμηση είναι ιδανική για τα ρομαντικά εκείνα ζευγάρια που αναζητούν λίγη χαλάρωση. Το στούντιο διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση, όμορφα μπάνια, σεντόνια εξαιρετικής ποιότητας, μεγάλο κρεβάτι και τζάκι. 

ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ
Τοποθεσία: Χολκόμπε Ρόγκους, Σόμερσετ, Αγγλία
Ουσιατικά πρόκειται για μια ξύλινη κατασκευή με γυάλινη οροφή για δύο άτομα. Tο Stargazer είναι το ιδανικό μέρος για να περάσετε τη νύχτα κοιτώντας τα αστέρια και να ξυπνάτε το πρωί με τα τιτιβίσματα των πουλιών. 
Στο πέτρινο σπίτι του ιδιοκτήτη θα βρείτε όλες τις ανέσεις που δεν διαθέτει αυτός μικρός συμπαθητικός χώρος.
Το σπίτι είναι πλήρως εξοπλισμένο και σας προσφέρει την εναλλακτική ενός δωματίου σε περίπτωση κακοκαιρίας.
Οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους παπλώματα και μαξιλάρια και έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση του ψυγείου και της κουζίνας του ιδιοκτήτη. 



ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
Τοποθεσία: Τάβιστοκ, Αγγλία
Το χωριάτικο στυλ της γοητευτικής αυτής κατοικίας θα σας χαρίσει αναμνήσεις για μια ζωή. 
Το εσωτερικό του είναι άνετα επιπλωμένο και έχει πανοραμική θέα στα καταπράσινα λιβάδια που βρίσκονται γύρω του. 



Πηγή:msn.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου