Τα ζώδια του μήνα (Φεβρουάριος 2016).



Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα που μετράει λίγες μόνο ημέρες.....

Για να δούμε τι μας περιμένει!








Κριός

Το βασικό θέμα του μήνα είναι τα επαγγελματικά σου, αφού καλείσαι να διαχειριστείς τη σχέση σου με άτομα εξουσίας. Φρόντισε να βελτιώσεις τη σχέση με τους προϊσταμένους σου και εκμεταλλεύσου οποιαδήποτε ευκαιρία για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Για να γίνουν όμως όλα τα παραπάνω, θα πρέπει να είσαι συνεπής στις εργασιακές σου υποχρεώσεις. 

Ταύρος

Αυτόν τον μήνα θα αισθανθείς αρκετές φορές πως καλείσαι να ανταποκριθείς σε παράλογες απαιτήσεις και να πάρεις μέρος σε κουβέντες που μοιάζουν αδιέξοδες. Αν πιστεύεις ότι θα μπλέξεις σε έντονες διαμάχες, είναι καλύτερα να το αποφύγεις και να κάνεις κάτι που θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς – ακόμα και να πας ένα ταξίδι. Στον ερωτικό τομέα καλό είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις να είναι μέσα στο πλαίσιο της λογικής και της πραγματικότητας. 

Δίδυμοι

Στο πρώτο μισό του μήνα φαίνεται ότι καλείσαι να ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα, που έχουν μεγάλη σχέση με αλλαγές που συμβαίνουν στο σπίτι ή στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Στο δεύτερο μισό είναι πιθανό να αλλάξουν οι προτεραιότητές σου, αφού ίσως κληθείς να βάλεις τις προσωπικές σου επιθυμίες σε δεύτερη μοίρα, ώστε να ικανοποιήσεις τις απαιτήσεις άλλων. 

Καρκίνος

Η προσωπική σου ζωή, τουλάχιστον στο πρώτο μισό του μήνα, θα βρεθεί στο προσκήνιο, αφού θα κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν μεγάλες εξελίξεις. Αν η σχέση σου δεν προχωράει, τότε θα πρέπει εσύ να ανοίξεις το συγκεκριμένο θέμα και να μη φοβηθείς να το συζητήσεις. Την ίδια στιγμή μια καινούρια γνωριμία μπορεί να αλλάξει πολλά και κυρίως τον τρόπο που σκέφτεσαι.  

Λέων

Η καθημερινότητα θα σε εμποδίσει να ασχοληθείς με δύσκολα ζητήματα που αφορούν τον ερωτικό ή τον επαγγελματικό τομέα. Οι εύθραυστες όμως ισορροπίες στον εργασιακό τομέα πιθανότατα θα σε γεμίσουν με πίκρα και θα γεννήσουν μέσα σου την επιθυμία να βάλεις τέλος σε συνήθειες που θεωρείς πως σε δηλητηριάζουν. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις, καθώς αυτόν τον μήνα είσαι επιρρεπής στην επιλογή της εύκολης λύσης. 

Παρθένος 

Βρίσκεσαι μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις, και αυτό σε αγχώνει, αφού αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι χρόνο για να καταλήξεις. Στον προσωπικό τομέα όμως οι εξελίξεις μπορεί να τρέξουν πιο γρήγορα απ’ όσο πιστεύεις μέσα στη σχέση σου. Στον επαγγελματικό τομέα, πάλι, θέλεις να δημιουργήσεις κάτι που θα έχει την προσωπική σου σφραγίδα, οπότε μη στηρίζεσαι σε άτομα που δεν συμμερίζονται αυτή την ανάγκη σου. 

Ζυγός 

Οι διαθέσεις των άλλων σε πιέζουν. Αν επιλέξεις να μιλήσεις ανοιχτά, σκέψου με ποιον τρόπο θα εκφραστείς, αφού είναι πολύ πιθανό να πεις πράγματα τα οποία πληγώνουν. Στον επαγγελματικό τομέα καλό είναι να μη μένεις σε όσα σού λένε οι άλλοι, αλλά και να «διαβάζεις» όσα δείχνουν με τα μάτια ή με τις πράξεις τους. 

Σκορπιός

Με τον Άρη στο ζώδιό σου όλο τον μήνα, θα έχεις την ευκαιρία να αναδείξεις μια μοναδική ικανότητά σου: το να οδηγείς τους άλλους εκεί όπου δεν μπορούν να φτάσουν μόνοι τους. Στον ερωτικό τομέα μπορεί να νιώσεις έλξη προς ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις μέσω μιας φιλικής παρέας ή να θελήσεις να φύγεις για ένα ταξίδι με το έτερον ήμισυ. 

Τοξότης

Μην αναλάβεις πρωτοβουλίες αυτόν τον μήνα, αφού ακόμα και οι καλύτερες προθέσεις μπορεί να φέρουν αντιδράσεις. Βάλε σε μια τάξη τα οικονομικά σου και μην ανοίγειις νέα μέτωπα όσον αφορά τα επαγγελματικά σου. Ακόμα και αν σε ιντριγκάρει μια πρόταση, καλό είναι να μη βιαστείς να αποφασίσεις.

Αιγόκερως

Θα βρεθείς στο επίκεντρο των εξελίξεων, τουλάχιστον στο πρώτο μισό του μήνα, αφού έχεις μεγάλη ανάγκη να βελτιώσεις το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ο τρόπος σου όμως μπορεί να αποτελέσει κόκκινο πανί για άλλους, αφού φαίνεται να επιδιώκεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις με πλάγιο τρόπο. Γίνε πιο ευθύς και θα τραβήξεις κοντά σου άτομα που σου αξίζουν. 

Υδροχόος

Θα έχεις την ευκαιρία να αναλάβεις πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό τομέα, ώστε να δείξεις πως μπορεί να ηγηθείς σε δύσκολες καταστάσεις. Καλό είναι να έχεις επίσης τον νου σου σε όσα συμβαίνουν παρασκηνιακά, αφού είναι εύκολο να δημιουργήσεις εχθρούς αυτό το διάστημα. Στον ερωτικό τομέα, σύντομα θα έρθουν στην επιφάνεια τα παράπονά σου προκειμένου να λυθούν παρεξηγήσεις που σε στοιχειώνουν. 

Cosmo tip: Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 8 του μήνα σε βοηθάει να ξεφύγεις από ανθρώπους που αισθάνεσαι ότι σε εξουσιάζουν.

Ιχθύες 

Κάποιες διαφωνίες με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να γίνουν πιο έντονες απ’ όσο υπολόγιζες και να οδηγήσουν σε σημαντικές συγκρούσεις στο πρώτο μισό του μήνα. Στον ερωτικό τομέα θα πρέπει να ακούσεις τον σύντροφό σου και όχι φίλους και γνωστούς που βρίσκονται έξω από τον χορό. Στον επαγγελματικό τομέα κάνε επιλογές που δείχνουν πως κοιτάζεις προς το μέλλον και όχι μόνο το σήμερα. 

Πηγή:cosmopolitan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου