Στραπατσάδα με πιπεριές.



Ένα ακόμη αγαπημένο και εύκολο φαγητό.


Καλή επιτυχία!






Υλικά:
6 αυγά
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 πράσινη πιπεριά κέρατο
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 φλιτζ. τσαγιού φέτα, χοντροκομμένη
4 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε μέτρια κομμάτια
αλάτι, πιπέρι
ρίγανη ξερή, κατά βούληση
ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
Σ’ ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε σε λίγο λάδι το κρεμμύδι και τις πιπεριές για 2-3 λεπτά.
Ρίχνουμε τις ντομάτες και αφήνουμε να δέσει για λίγο η σάλτσα.
Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε τη φέτα και τα ρίχνουμε στη σάλτσα.
Ψήνουμε για λίγη ώρα, περίπου 5 λεπτά, ανακατεύοντας απαλά, μέχρι να γίνει η στραπατσάδα, αλλά να μη στεγνώσουν τα αυγά.
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και σερβίρουμε με ψημένο ψωμί.


Πηγή:gastronomos.