Η Υπέροχη Βίλα της Jennifer Lopez.

Η Υπέροχη Βίλα της Jennifer Lopez με τα 9 Υπνοδωμάτια και την Τεράστια Πισίνα.Ύστερα από πολλή σκέψη και αρκετές μειώσεις στη τιμή πώλησης, η Jennifer Lopez, αποφάσισε να πουλήσει τη βίλα στην οποία έμενε με τον πρώην άντρα της, Marc Anthony, στην τιμή των 11,5 εκατομμυρίων ευρώ.




Πρόκειται για ένα υπέροχο σπίτι που αποτελείται από 9 υπνοδωμάτια και καλύπτει μια έκταση 1579 τ.μ. Το σπίτι περιλαμβάνει στούντιο ηχογράφησης, δωμάτιο μασάζ, dance studio, δωμάτιο styling και ιδιωτικό κινηματογράφο. Επιπλέον έχει ένα γκαράζ που χωράει 8 αυτοκίνητα αλλά και επιπλέον χώρο parking για 20 αυτοκίνητα.



Σαλόνι Το σαλόνι είναι διακοσμημένο σε μια παλ ροζ απόχρωση που χαρίζει πολυτέλεια στο χώρο καθώς συνδυάζεται με μεταλλικές λεπτομέρειες και ωραία υφάσματα. Ο βελούδινος καναπές στην ίδια απόχρωση δίνει στιλ στο χώρο ενώ οι κουρτίνες μένουν πάντα ανοιχτές για να φαίνεται η υπέροχη θέα που υπάρχει έξω από το σαλόνι.




Τραπεζαρία Μια μεγάλη τραπεζαρία βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σαλόνι. Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι πως η ηθοποιός σε πολλά δωμάτια του σπιτιού δεν έχει βάλει κουρτίνες για να μπορεί η οικογένεια αλλά και οι καλεσμένοι να απολαμβάνουν την όμορφη θέα (και φυσικά δεν την αδικούμε γιατί η θέα είναι όντως μαγευτική).


Το εντυπωσιακό φωτιστικό με εκατοντάδες κρύσταλλα που κρέμεται πάνω από την μεγάλη τραπεζαρία, κλέβει τις εντυπώσεις.



Κουζίνα Η κουζίνα δίνει την αίσθηση ότι είναι χωρισμένη σε διάφορες γωνιές και είναι από τις πιο μεγάλες και πιο εντυπωσιακές κουζίνες που έχουμε δει. Όλη η κουζίνα είναι βαμμένη σε λευκό ενώ μας αρέσει η χρωματική αντίθεση που δημιουργεί το μαύρο στρογγυλό τραπεζάκι.
H Jennifer Lopez είναι πολύ καλή στη μαγειρική και η σπεσιαλιτέ της είναι τα πορτορικανά φαγητά.




Μπαρ Το σπίτι διαθέτει ειδικό δωμάτιο για να πίνουν οι καλεσμένοι τα κοκτέιλ τους. Το δωμάτιο διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο μπαρ ενώ έχει διακοσμηθεί με συνδυασμό υλικών που κάνουν το χώρο να δείχνει πιο ζεστός. Οι τοίχοι είναι βαμμένοι σε μια παλ ροζ απόχρωση.



Επίσης, στο σπίτι υπάρχει ένα ακόμα πιο μεγάλο μπαρ και είναι φτιαγμένο σε μια μεγάλη αίθουσα όπου οργανώνονται και πάρτι.





Υπνοδωμάτιο Όλο το υπνοδωμάτιο είναι ντυμένο με χαλί. Το κρεβάτι είναι φτιαγμένο από καθρέφτες που του δίνουν πολυτελή όψη. Τα κόκκινα λουλούδια πρέπει να είναι τα αγαπημένα της JLo γιατί σχεδόν σε κάθε δωμάτιο υπάρχει μια ανθοδέσμη τους.



Η γνωστή τραγουδίστρια σε συνέντευξή της έχει παραδεχτεί πως υπάρχουν μέρες που σηκώνεται από το κρεβάτι με πολύ άσχημη διάθεση. Αυτό, όμως, δεν την καταβάλει ποτέ και πάντα χρησιμοποιεί θετικές σκέψεις και φράσεις που επαναλαμβάνει συνέχεια μέσα της μέχρι να δει τη διάθεσή της να βελτιώνεται.





Βεράντα Σε διάφορα σημεία του σπιτιού υπάρχουν βεράντες με έπιπλα για να κάθεται η οικογένεια και να απολαμβάνει τον ήλιο και τη φύση. Τα φαναράκια, τα όμορφα φυτά και η διακόσμηση σε γκρι αποχρώσεις δίνουν έναν πολύ ωραίο τόνο σε όλη τη βεράντα.




Μπάνιο Το κυρίως μπάνιο φαίνεται να αποτελείται από δύο χώρους που χωρίζονται μεταξύ τους με ένα μικρό τοιχάκι και έχουν διαφορετική απόχρωση στους τοίχους. Η μπανιέρα βρίσκεται στην αριστερή μεριά ενώ δεξιά και αριστερά της υπάρχουν πολλά ράφια με καλλυντικά, προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης και βιβλία.




Η δεξιά μεριά του μπάνιου είναι βαμμένη σε τόνους του καφέ και περιλαμβάνει καθρέφτη και κάθισμα για να μπορεί η διάσημη σταρ να περιποιείται τον εαυτό της... είναι στην ουσία ο χώρος που η τραγουδίστρια βάφεται και φτιάχνει τα μαλλιά της.



Κινηματογράφος Η Jennifer Lopez λατρεύει τον κινηματογράφο και τις όμορφες ταινίες. Πρόκειται για τη δεύτερη μεγάλη της αγάπη, μετά το τραγούδι, και έτσι δεν θα μπορούσε να μη βάλει μια αίθουσα προβολών μέσα στην τεράστια βίλα της. H Jennifer Lopez είναι η μόνη ηθοποιός-τραγουδίστρια που είχε στο παρελθόν τραγούδι και ταινία στο Νο1 μέσα στην ιδια εβδομάδα.



Studio ηχογράφησης Τόσο ο Marc Anthony όσο και η Jennifer Lopez είναι δύο κορυφαία ονόματα στο χώρο του τραγουδιού με τεράστιες επιτυχίες ο καθένας στον είδος του. Και οι δύο έχουν ασχοληθεί κυρίως με τη λάτιν μουσική, με την Jennifer Lopez  να επιλέγει ένα πιο μοντέρνο και σύγχρονο dance στιλ.




Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να λείπει από το σπίτι τους ένα μεγάλο studio ηχογράφησης.
Όταν η τραγουδίστρια δεν νιώθει καλά με το σώμα της πιέζει τον εαυτό της να πάει στο γυμναστήριο με το ζόρι. Μόλις γυρίζει σπίτι κάνει μπάνιο, ντύνεται όμορφα, βάφεται και έτσι αλλάζει εντελώς η ψυχολογία της.





Σουίτα Το σπίτι έχει μια σουίτα όπου φιλοξενούνται οι καλεσμένοι. Η σουίτα είναι διακοσμημένη σε παρόμοιο στιλ με το υπόλοιπο σπίτι. Το μεγάλο τραπέζι από μη επεξεργασμένο ξύλο στη μέση του δωματίου δίνει μια ρουστίκ νότα στο χώρο.







Πισίνα Η τεράστια πισίνα φαίνεται πολύ «λαχταριστή» ενώ δίπλα σε αυτήν υπάρχει χώρος για μασάζ αλλά και εγκαταστάσεις σπα.






Πηγή:spirossoulis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου