Ημέρα της Γυναίκας 2016: 5 εναλλακτικοί τρόποι για να γιορτάσεις την ημέρα αυτή.

Μιας και αύριο γιορτάζουμε κορίτσια!
Ας το ρίξουμε λίγο έξω....

Την Τρίτη 8 Μαρτίου είναι η Γιορτή της Γυναίκας και όλες μας οφείλουμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο- βασικά ένα 24ωρο- στον εαυτό μας.



Δες το σαν ένα μεγάλο ευχαριστώ από εσένα σε... εσένα. Ξύπνα με χαμόγελο, αισιοδοξία και νιώσε υπερήφανη για αυτό που είσαι, για όσα έχεις καταφέρει ως τώρα και για όλα όσα ονειρεύεσαι να κάνεις.





Pampering:
Τι μόνο τα μοντέλα θα κάνουν; Πάρε τηλέφωνο την κολλητή σου και σχεδιάστε με κάθε λεπτομέρεια την «μεταμόρφωσή» σας. Μπορείτε να κλείσετε κάποιο πακέτο περιποίησης –λόγω ημέρας θα υπάρχουν πολλά- σε ένα κέντρο αισθητικής και απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ, μία νέα τεχνική βαφής μαλλιών ή ακόμα και ένα spa μανικιούρ-πεντικιούρ. Η άλλη βέβαια επιλογή είναι να μείνετε σπίτι, να κάνετε μάσκες ομορφιάς, να βάψετε τα νύχια σας και να χτενίσετε η μία την άλλη.

Προβολή ταινίας: Επιλέξτε μία ταινία μόνο για... κορίτσια, φτιάξτε τα δικά σας ποπ κορν, φορέστε τα πιο άνετα ρούχα σας-ναι ακόμη και τις πυτζάμες σας- και απλά χαλαρώστε στον καναπές σας. Στο όλο look επιτρέπονται και όλες αυτές οι ζεστούλες κάλτσες , που ακόμη και αν θερμοκρασία «ανεβαίνει», εμείς δεν μπορούμε να τις αποχωριστούμε.

Ώρα για... μαγαζιά: Την Τρίτη το απόγευμα τα καταστήματα είναι ανοιχτά οπότε μπορείς να δώσεις ένα ραντεβού με τις φίλες σου και να χαζέψετε τις βιτρίνες των καταστημάτων και όσο να ναι να αγοράσετε το κατιτίς σας. Εμείς άλλωστε το γυναικείο φύλο ενθουσιαζόμαστε ακόμη και με ένα νέο μικρό lip gloss. Δε χρειάζεται να ξοδέψετε άπειρα χρήματα, αφού στόχος σας είναι να περάσετε καλά και να αισθανθείτε όμορφες. Μήπως μετά να συνεχίζατε με μία θεατρική παράσταση;

Εξόρμηση εντός... Αττικής: Το να ξεφύγεις τόσο εσύ όσο και οι φίλες σου από την καθημερινότητα , δε σημαίνει απαραίτητα πως πρέπει να διανύσετε τα εκατοντάδες χιλιόμετρα. Υπάρχουν χιλιάδες μέρη κοντά στην Αθήνα που μπορείτε να κάνετε τη βόλτα σας, να απολαύσετε ένα χαλαρό περίπατο, να γευματίσετε και να θυμηθείτε τα παλιά.

Επιστροφή στα παλιά: Σα μικρό κορίτσι τρελαινόσουν για κάτι. Έκανες πατινάζ; Πήγαινες κάθε Σάββατο στο λούνα παρκ για συγκρουόμενα; Έτρωγες παγωτό από ένα συγκεκριμένο παγωτατζίδικο; Αυτό ακριβώς πρέπει να θυμηθείς και απλά να το κάνεις. Τι και αν έχουν περάσει λίγα χρόνια, εσύ πρέπει να κάνεις αυτό το δώρο στον εαυτό σου.

Χρόνια Πολλά!

Πηγή: queen.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου