Sexy Feng Shui: 5+1 κανόνες για να εκτοξεύσεις την ερωτική σου ζωή.

Γιατί ο έρωτας περνάει, σίγουρα, και από την κρεβατοκάμαρα...
"Ο έρωτας είναι τυφλός, ο έρωτας τρελαίνει, ο έρωτας περνάει από το στομάχι"...και σίγουρα και από την κρεβατοκάμαρα και εκεί είναι που θέλω να εστιάσω τώρα την προσοχή σου.

 Μπορεί να φροντίζεις το σώμα σου, το στυλ και την ομορφιά σου προκειμένου να απολαμβάνεις όλα όσα θέλεις στον έρωτα, πόσο όμως φροντίζεις το υπονοδωμάτιό σου;


Το Feng Shui, η κινέζικη τέχνη και επιστήμη που μελετάει τη ροή της ενέργειας στο χώρο και κυρίως, το πώς μπορεί ο καθένας να την διοχετεύσει εκεί που χρειάζεται, προτείνει τρόπους για να ανανεώσεις την ερωτική σου διάθεση και ζωή ξεκινώντας από το...σπίτι!

1. Διάλεξε τα σωστά χρώματα.

Στο Feng Shui όπως και παντού αλλού, το κόκκινο και το ροζ είναι χρώματα συνώνυμα του έρωτα! Βάλε στο χώρο σου πινελιές κόκκινου για πάθος και ροζ για ρομαντική αγάπη. Τα λουλούδια, τα σεντόνια, ένα μικρό χαλί ή διαφορα διακοσμητικά σε αυτά τα χρώματα μπορούν να αλλάξουν την ενέργεια του χώρου.

2. Εστίασε στα αρώματα.

Η όσφρηση είναι μια από τις αισθήσεις που συχνά ξεχνάμε να ικανοποιήσουμε μα και μία από τις πιο σημαντικές αφού μπορεί να διαμορφώσει ακαριαία τη διάθεσή σου. Το άρωμα του γιασεμιού, του ylang-ylang, του τριανταφύλλου και του νυχτολούλουδου έχουν τη δυνατότητα να σου χαρίσουν ερωτική διάθεση στη στιγμή. Χρησιμοποίησε τα αντιστοιχα αιθέρια έλαια ή αρωματικά κεριά.

3. Δώσε σημασία στη λεπτομέρεια.

Διάλεξε σεντόνια από απαλά υφάσματα, μεταξωτά εσώρουχα και νυχτικά ή πολυτελή χαλιά για το υπνοδωμάτιο. Επίσης όταν διακοσμείς το δωμάτιο, να σκέφτεσαι πάντα σε...δυάδες. Αν είσαι single έχε 2 μαξιλάρια αλλά όχι παραπάνω από ένα για κάθε άτομο, όταν είσαι ζευγάρι. Επίσης προτίμησε 2 πορτατίφ, 2 κεριά, 2 διακοσμητικά κτλ.

4. Φρό(ντυσε) τους τοίχους.

Απόφυγε να στολίσεις τους τοίχους με φωτογραφίες συγγενών, παιδιών κτλ. Προτίμησε έργα αφηρημένης τέχνης σε απαλά χρώματα και οπωσδήποτε βγάλε την τηλεόραση έξω από την κρεβατοκάμαρα!

5. Διαχώρισε το χώρο ύπνου από αυτό της δουλειάς.

Αν το σπίτι σου είναι πολύ μικρό ίσως αυτό είναι δύσκολο αλλά πρέπει να το καταφέρεις. Περιόρισε τους χώρους εργασίας κάθε είδους εκτός της κρεβατοκάμαράς σου που οφείλει να είναι αφιερωμένη στη χαλάρωση, την ξεκούραση αλλά και...τη διασκέδασή σου! Αν αυτό είναι αδύνατο δοκίμασε να χρησιμοποιείς τη νύχτα ένα παραβάν για να απομονώνεις το χώρο του γραφείου από εκείνο του κρεβατιού.


6. Κάνε χώρο για τον σύντροφό σου.

Ναι, ακόμα κι αν τώρα δεν έχεις κάποιον, όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται, προετοίμασε το χώρο για την έλευσή του αφήνοντας λίγο χώρο στα ράφια του μπάνιου ή ένα συρτάρι της ντουλάπας σου άδειο.

Πηγή:missbloom.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου